Har dere noen venner som også vil prøve et av våre produkter?

Tips gjerne venner om også å prøve Penny & Friends, GIRL:IT eller Kickerz!

 

  • Som abonnent hos oss har du mulighet til å verve venner. Du får en unik vervelenke tilsendt via e-post.
    Du kan da enkelt kopiere lenken og sende den videre til venner i en e-post eller via SMS. Du kan også dele direkte på sosiale medier.
  •  

  • Når vennene klikker på lenken, kommer de til vår hjemmeside, der de enkelt kan bestille en gratis prøvepakke for kun 29 kr i porto, verdi 350 kr!
    Det finnes ingen kjøpekrav, og de fortsetter bare så lenge de vil.
  •  

  • Når vennene har bestilt en prøvepakke, blir det automatisk registrert på ditt Stabenfeldt-kundenummer. Hver gang dere har vervet en ny kunde, kommer dere via e-post til å få et gavekort verdt 500 kr med en unik rabattkode å handle for i nettbutikken vår. Velg fritt blant mange kule ting og bøker fra alle produktene våre. Det eneste som tilkommer er frakt på 49 kr for hver ordre. Gavekortet kan ikke løses inn mot kontanter.

 

Vårt vervetilbud er tidsbegrenset og gjelder kun til og med 31. mai 2021. Som abonnent kan dere verve maks 5 venner til de aktuelle produktene, og ikke innen husholdningen.

Dersom dere ikke har fått noen unik vervelenke, eller dersom dere har noen spørsmål, kontakt oss gjerne på post@girlit.nopost@pennyfriends.no eller post@kickerz.no