Abonnement

Dere får deres første pakke gratis + premie, og betaler bare frakt, 29 kr.

Deretter fortsetter abonnementet, og dere får en ny pakke hver 3–4 uke for kun 288 kr/pakke inkl. frakt (verdi over 350 kr).

Hver pakke inneholder et morsomt magasin, en spennende bok og kule ting. Dere kan enkelt hoppe over en pakke på Min side hvis dere vil. Vi presenterer alltid neste pakke i magasinet vårt, via e-post og på produktenes hjemmeside, der dere også finner avbestillingsfristen.

Vi har ingen kjøpekrav og dere fortsetter bare så lenge dere vil.

Som abonnent er dere også med i vårt bonusprogram. Dere bruker poengene deres i nettbutikken vår.

Du kan betale abonnementet med faktura eller med kort fra VISA eller Mastercard.

Ved kortbetaling vil prøvepakkens pris trekkes direkte fra kortet ditt, men kommende pakker kommer til å bli trukket fra kortet i forbindelse med levering. Transaksjonen utføres helt automatisk og uten noen ekstra avgifter for deg som kunde. Alle opplysninger er SSL-kryptert og det er kun vår samarbeidspartner Nets som har tilgang til informasjon om kortet ditt. Du har selv ansvaret for at det er tilstrekkelig dekning for beløpet på kortet. Dersom debitering ikke kan gjennomføres, sender vi en faktura til deg.

Stabenfeldt tilbyr som alternativ til ovenstående store pakke nå også en liten pakke med et morsomt magasin og kule ting (uten bok). Pris 218 kr/pakke inkl. frakt.

Du har alltid 14 dagers angrerett, og fristen løper fra dagen etter at varen er mottatt. Dersom du vil returnere en leveranse, kontakt vår kundetjeneste.

Stabenfeldt forbeholder seg retten til å godkjenne alle nye abonnenter. Dersom du vil avslutte et abonnement og ikke vil ha flere pakker, gjør du det på Min side. Dersom vi er gått tom på lager for noe i en pakke forbeholder Stabenfeldt seg retten til å erstatte den med en vare med lik verdi. Vi reserverer oss også for eventuelle prisjusteringer.

 

Nettbutikk

Du betaler med kort fra VISA eller Mastercard og kjøpesummen blir reservert på kontoen din når du sender bestillingen. Porto, kr 49,–, kommer i tillegg på hver ordre.

Vår leveringstid er beregnet til cirka en uke fra din bestilling er mottatt av oss. Hvis noen av varene du har bestilt skulle være utsolgt, forbeholder vi oss retten til å utelate varene fra ordren og informere deg som kunde om dette via e-post.

Du har alltid 14 dagers angrerett, og fristen løper fra dagen etter at varen er mottatt. Dersom du vil returnere en leveranse, kontakt vår kundetjeneste.

Stabenfeldt forbeholder seg retten til å godkjenne alle nye nettbutikk-kunder. Vi reserverer oss også for eventuelle prisjusteringer.