Dere får den første pakken gratis, og betaler bare frakt, 29 kr. Akkurat nå får dere også en ekstra premie!

Hver pakke sendes hjem til dere hver 3.–4. uke for kun 278 kr/pakke + 59 kr i frakt (verdi over 400 kr). Hver pakke inneholder et morsomt magasin, en spennende bok og kule ting.

Som abonnent på pakkene har barnet ditt også fri tilgang till appen.

Dere kan enkelt hoppe over en pakke på Min side hvis dere vil. Vi presenterer alltid neste pakke i magasinene våre og på produktenes hjemmeside, der dere også finner avbestillingsfristen.

Dere har ingen bindingstid.

Som kunde er dere også med i vårt bonusprogram. Dere bruker poengene deres i nettbutikken vår.

Du kan betale med faktura eller med kort fra VISA eller Mastercard.

Ved kortbetaling blir den første pakkens pris trukket fra kortet ditt umiddelbart, men for kommende pakker blir kortet belastet i forbindelse med levering. Transaksjonen utføres helt automatisk og uten noen ekstra avgifter for deg som kunde. Alle opplysninger er SSL-kryptert, og det er kun vår samarbeidspartner Nets som har tilgang til informasjon om kortet ditt. Du har selv ansvaret for at det er tilstrekkelig dekning for beløpet på kortet. Dersom debitering ikke kan gjennomføres, sender vi en faktura til deg.

Hvis dere føler at barnet deres har for mange uleste bøker eller du ikke liker tingene, kan dere endre pakkens størrelse og innhold på Min side. Stabenfeldt tilbyr som et alternativ til den store pakken også: en Mellomstor pakke: Morsomt magasin og en spennende bok (uten ting). Pris 218 kr/pakke + 59 kr i frakt, og en Liten pakke: Morsomt magasin og kule ting (uten bok). Pris 208 kr/pakke + 59 kr i frakt.

Du har alltid 14 dagers angrerett som gjelder fra du har mottatt leveransen. Dersom du vil returnere en leveranse, kontakt vår kundeservice.

Stabenfeldt forbeholder seg retten til å godkjenne alle nye abonnenter. Dersom du vil avslutte et abonnement og ikke vil ha flere pakker, gjør du det på Min side. Dersom vi er gått tom på lager for en vare i en pakke, forbeholder Stabenfeldt seg retten til å erstatte den med en vare med lik verdi. Vi forbeholder oss også retten til å foreta eventuelle prisjusteringer.

 

Nettbutikk

Du betaler med kort fra VISA eller Mastercard, og kjøpesummen blir reservert på din konto når du sender bestillingen. Porto tilkommer med 49 kr per ordre.

Vår leveringstid er beregnet til cirka 3–4 dager fra bestillingen er mottatt av oss. Dersom vi er utsolgt for noen av varene du har bestilt, forbeholder vi oss retten til å utelate varen fra ordren og informere deg som kunde om dette via e-post.

Du har alltid 14 dagers angrerett som gjelder fra du har mottatt leveransen. Dersom du vil returnere en leveranse, kontakt vår kundeservice.

Stabenfeldt forbeholder seg retten til å godkjenne alle nye nettbutikk-kunder. Vi forbeholder oss også retten til å foreta eventuelle prisjusteringer.