Kjøpsvilkår


Løpende abonnement

Du får en ekstra stor prøvepakke gratis, kun 29 kr i porto. Du får også en fin premie. Deretter fortsetter abonnementet og du får en ny pakke for 209 kr/pakke pluss 59 kr i porto.
Pakkene leveres enkelt rett hjem i postkassen din hver 3.–4. uke. Du administrerer abonnementet ditt på Min side. Der kan du også kan hoppe over en pakke, hvis du vil. Som abonnent er du også med i bonusprogrammet vårt, og bonuspoengene dine kan du bruke i nettbutikken vår. Du har ingen bindingstid, og betaler med kort eller faktura.

 

Ved kortbetaling

Du kan betale abonnementet med kort fra VISA eller Mastercard. For å kontrollere at kortet fungerer kommer vi til å reservere 1 krone som du får tilbake med det samme eller innen noen få dager.

Pakkens pris trekkes fra kortet ditt ca. 5 dager før levering. Transaksjonen utføres helt automatisk og uten noen ekstra avgifter for deg som kunde. Alle opplysninger er SSL-kryptert og det er kun vår samarbeidspartner DIBS som har tilgang til informasjon om kortet ditt. Du kan lese mer på DIBS hjemmeside www.dibs.no. Du har selv ansvaret for at det er dekning på kortet. Dersom debitering ikke kan gjennomføres, sender vi en faktura til deg.

 

Nettbutikk

Du betaler med kort og kjøpesummen blir reservert på din konto når du sender bestillingen. Porto tilkommer med 49 kroner per ordre.

Vår leveringstid er beregnet til 1–2 uker fra ordren er mottatt av oss. Dersom noen av varene du har bestilt er blitt utsolgt, forbeholder vi oss retten til å utelate varen fra ordren og informere deg som kunde om dette via e-post.

 

Angrerett

Du har alltid 14 dagers angrerett fra og med den dagen varen er mottatt. Kontakt kundeservice dersom du vil returnere en vare.

 

Øvrig

Stabenfeldt forbeholder seg retten til å godkjenne alle nye abonnenter og kunder i nettbutikken. Du kan enkelt hoppe over en pakke på stabenfeldt.no. Du logger inn med kundenummeret ditt. Dersom du vil avslutte et abonnement og ikke vil ha flere pakker, kontakter du vår kundeservice. Dersom vi blir utsolgt for en vare i en pakke, inkludert premien, forbeholder Stabenfeldt seg retten til å erstatte den med en likeverdig vare. Vi tar også forbehold om eventuelle prisjusteringer.

X