Hesteglede og leselyst!

Neste pakke

Om prøvepakken

Nyhet!

Gratis prøvepakke, kun 29 kr i porto

Penny & Friends er den beste pakken for barn som elsker hester!

Penny & Friends kommer til å gi barnet ditt mye hesteglede og leselyst.

Å vekke leselyst, og holde den i live, er utrolig verdifullt for barns utvikling. Flere undersøkelser viser at det er en sammenheng mellom lesing, leseforståelse og skoleresultater. Hvis du vil lese mer om hvorfor det er viktig å motivere barn for lesing, kan du gjerne besøke bloggen vår.

Hver abonnementspakke har et spesielt tema og inneholder alltid det fine Penny & Friends-magasinet, en unik hestebok og praktiske hesteting! Dessuten er det mer hestenyheter, fakta og tips på våre sosiale plattformer!

Våre redaktører har mange års erfaring i å jobbe med magasiner for barn og barnelitteratur. Alle produktene våre er nøye valgt ut og kvalitetssikret.

Penny & Friends tilbyr et løpende abonnement for 209 kr/pakke pluss 59 kr i porto. Pakkene leveres enkelt rett hjem i postkassen din hver 3.–4. uke. Du administrerer abonnementet ditt på Min side. Der kan du også kan hoppe over en pakke, hvis du vil. Som abonnent er du også med i bonusprogrammet vårt, og bonuspoengene dine kan du bruke i nettbutikken vår. Du har ingen bindingstid, og betaler med kort eller faktura.

Tidligere Penny & Friends-pakker

Spring

Mer om pakken

Connemaraponnien

Mer om pakken

Sorraia

Mer om pakken

Fornøyde kunder

"Hanna gråt hver gang hun skulle gjøre lekser. Men hesteinteressen og de enkle bøkene fikk henne til å lese og til slutt våge å fortelle om dysleksien sin."

Angelica, Hannas mamma

"Jeg elsker Penny! Jeg husker da jeg fikk min første pakke og endelig klarte å lese en hel bok. Jeg ble så glad!"

Hanna

”Penny & Friends gir virkelig Elly mye glede! Hun elsker å lese om hester og dyr, leke og få tips og ideer. Hennes store interesse hjelper henne både med lesingen og på skolen! ”

Paula, mamma till Elly

”Jeg elsker å åpne Penny & Friends-pakkene mine og se hva jeg har fått. Jeg liker best bladet, men også de fine bøkene og overraskelsene. Min største drøm er å ha egen hest!”

Elly, 9år

X