Hesteglede og leselyst!

BESTILL PRØVEPAKKE

Neste pakke

Om prøvepakken

Nyhet!

Gratis prøvepakke, kun 29 kr i porto

Penny & Friends er den beste pakken for barn som elsker hester!

Penny & Friends kommer til å gi barnet ditt mye hesteglede og leselyst.

Å vekke leselyst, og holde den i live, er utrolig verdifullt for barns utvikling. Flere undersøkelser viser at det er en sammenheng mellom lesing, leseforståelse og skoleresultater. Hvis du vil lese mer om hvorfor det er viktig å motivere barn for lesing, kan du gjerne besøke bloggen vår.

Hver abonnementspakke har et spesielt tema og inneholder alltid det fine Penny & Friends-magasinet, en unik hestebok og praktiske hesteting! Dessuten er det mer hestenyheter, fakta og tips på våre sosiale plattformer!

Våre redaktører har mange års erfaring i å jobbe med magasiner for barn og barnelitteratur. Alle produktene våre er nøye valgt ut og kvalitetssikret.

Penny & Friends tilbyr et løpende abonnement for 209 kr/pakke pluss 59 kr i porto. Pakkene leveres enkelt rett hjem i postkassen din hver 3.–4. uke. Du administrerer abonnementet ditt på Min side. Der kan du også kan hoppe over en pakke, hvis du vil. Som abonnent er du også med i bonusprogrammet vårt, og bonuspoengene dine kan du bruke i nettbutikken vår. Du har ingen bindingstid, og betaler med kort eller faktura.

Tidligere Penny & Friends-pakker

Hestedrømmer

Mer om pakken

Hesteferie

Mer om pakken

Fornøyde kunder

"Hanna gråt hver gang hun skulle gjøre lekser. Men hesteinteressen og de enkle bøkene fikk henne til å lese og til slutt våge å fortelle om dysleksien sin."

Angelica, Hannas mamma

"Jeg elsker Penny! Jeg husker da jeg fikk min første pakke og endelig klarte å lese en hel bok. Jeg ble så glad!"

Hanna

”Penny & Friends gir virkelig Elly mye glede! Hun elsker å lese om hester og dyr, leke og få tips og ideer. Hennes store interesse hjelper henne både med lesingen og på skolen! ”

Paula, mamma till Elly

”Jeg elsker å åpne Penny & Friends-pakkene mine og se hva jeg har fått. Jeg liker best bladet, men også de fine bøkene og overraskelsene. Min største drøm er å ha egen hest!”

Elly, 9år

X