På jakt etter den perfekte julegaven? Se hit!

En pakke er for hesteinteresserte, en annen fokuserer på fotball og en tredje fokuserer på girl power. Men felles for alle Stabenfeldts produkter er at de bidrar til økt leseglede, noe som har vist seg å ha mange positive effekter.

Dagens yngre generasjon tilbringer – i likhet med den eldre – mange timer hver dag foran forskjellige skjermer. Det er i og for seg ikke negativt, men utviklingen har blant annet vist at lesing av lengre tekster minsker.

Farene er mange: dårligere søvn, økt stressnivå, et mindre ordforråd, ustadig selvtillit og generelt dårligere skoleresultater. Å snu en slik utvikling er selvsagt ikke gjort i en håndvending. Eller er det kanskje det?

 

Motiverer til lesing og læring

Et abonnement på noen av Stabenfeldts tre pakker er nemlig et stort steg på veien. I mer enn tre tiår har vår misjon vært å motivere til lesing og læring, og vi har lykkes ganske godt med det, om vi får si det selv. Flere hundretusentalls barn og unge har opp gjennom årene hatt glede av våre produkter, som framfor alt har en stor fordel.

Ved å bruke barnets interesser som vektstang kan en nemlig komme forbi den iblant ganske høye leseterskelen, og som forelder kan du føle deg trygg på at vi har satt sammen en pakke som passer til barnets interesse og alder som hånd i hanske.

Her er våre tre produkter:

  • Penny & Friends, en pakke for barn som er interessert i hester, ridning, dyr, vennskap, hobbysaker og baking.
  • Kickerz, der alt handler om fotball.
  • GIRL:IT, som tar for seg emner som girl power, vennskap, kjærlighet, kjendiser, helse, hobbyting, oppskrifter og mye annet.

 

Den perfekte julegaven?

Våre redaktører har mange års erfaring i å jobbe med bøker og blader for barn, og alle produktene våre er nøye utvalgt og kvalitetssikret.

Hvis du er usikker, kan du prøve vår gratis prøvepakke til kun 29 kr i porto, som gir dere en mulighet til å se pakken og finne ut om den er midt i blinken for dere. Og apropos pakke – dette er også den perfekte julegaven: noe som er fysisk, lærerikt og morsomt på en gang.

Egentlig er det en vinn-vinn for deg og din sønn eller datter, som i tillegg til hver måned å ha noe å glede seg til også utvikles i takt med at sider blas og ting blir brukt. Se det som en investering for framtiden.

13.11.2020

Hvorfor hestebøker får barn (og deres foreldre) til å fortsette å lese

Hevoskirjoja lukevat lapset (ja heidän vanhempansa)

Varför hästböcker får barn (och deras föräldrar) att fortsätta läsa

Pidätkö sinäkin kesällä vapaata ääneen lukemisesta?

Ingen bindingstid
29 kr i frakt
Hopp enkelt over en pakke
Leseglede til over 100 000 barn

Checka in våra olika boxar! Första boxen 29:- inkl. frakt.

Penny & Friends gir 100%
heste- og leseglede!

GIRL:IT gir 100%
girl power og leseglede!

Kickerz gir 100%
fotball- og leseglede!