Tradisjonsrikt forlag i Stavanger

Et forlag som stimulerer språkutvikling, leseforståelse og kognitive evner hos barn i ulike aldre. Via smarte månedspakker. Du får: En utvalgt og alderstilpasset bok, et faktafylt magasin og en trendsikker må-ha-ting. I en kreativ kombinasjon.

Innholdet i din smarte pakke er dessuten utformet og kvalitetssikret av pedagog og forfatter, redaktør og designer, og det er gøy, gøy, gøy. Vi tar nemlig utgangspunkt i barnas favorittinteresser. Det vekker wow-følelser og blir en naturlig start på en inspirerende utviklingsreise. Så gjør et smart valg, du også.

Stabenfeldt er et forlag som har lyktes i å formidle glede og kunnskap til hundretusentalls barn i 30 fantastiske år. Vårt ønske er å gi barnet ditt de beste forutsetningene for skole, voksenliv og en foranderlig framtid. Du som forelder får en valgfri smart pakke enkelt rett hjem i postkassen, hver måned. Vi hjelper deg å tenne kunnskapens lampe. Litt oftere, betydelig enklere. Si ha det til stress og uro. Og et etterlengtet hei til økt kvalitetstid. Hos oss blir alle vinnere. Eller som noen barn sier: Whoop, whoop!

Stabenfeldt AS

Tlf.: 51 84 54 00
E-post: post@stabenfeldt.no

Adresse: Postboks 8054, 4068 Stavanger
Besøksadresse: Breidablikkveien 3B, 4017 Stavanger

Stabenfeldt AB

Tlf.: +46 (0)40 665 41 00
E-post: info@stabenfeldt.se

Box 876, 201 80 Malmö
Besøksadresse: Ångbåtsbron 1A, 211 20 Malmö