Om oss

I mer enn 30 år har Stabenfeldt gitt hundretusenvis av barn glede og motivasjon for lesing og læring gjennom Penny & Friends, GIRL:IT og Kickerz, som er tilpasset barnas egne interesser.

Du som forelder kan føle deg trygg på at vi har satt sammen pakker som passer til både alderen og interessene til barnet ditt.

Våre redaktører har mange års erfaring i å jobbe med magasiner og litteratur for barn. Alle produktene våre er nøye valgt ut og kvalitetssikret.

Hvorfor er det viktig å motivere barnet ditt til å lese og lære?

Hvis barnet ditt leser regelmessig, øker barnets ordforråd, og det vil gjøre skolearbeidet enklere. En voksen trenger minst 50 000 ord i dagliglivet, ifølge professorene Mats Myrberg og Ingvar Lundberg. Barn som begynner på barneskolen kan gjennomsnittlig 7000 ord.

Dersom barnet verken leser eller lytter til tekster regelmessig, kan det risikere å ha et ordforråd på bare 15 000–17 000 ord som 17-åring.

Dersom en leser bøker, avisartikler eller andre tekster, vil ordforrådet øke til minst 50 000 ord.

Dette øker mulighetene i voksenlivet betraktelig. I tillegg til at barnet utvikler seg og lærer mer, økes også barnets selvtillit i takt med økt ordforråd.

Stabenfeldt har sitt hovedkontor i Malmö, Sverige, og er en del av Cydonia Development.