Fotballglede og leselyst!

BESTILL PRØVEPAKKE

Neste pakke

Om prøvepakken

Akkurat nå!

Gratis prøvepakke, kun 29 kr i porto

Kickerz er den beste pakken for barn som elsker fotball!

Kickerz kommer til å gi barnet ditt mye fotballglede og leselyst.

Å vekke leselyst,og holde den i live, er utrolig verdifullt for barns utvikling. Flere undersøkelser viser at det er en sammenheng mellom lesing, leseforståelse og skoleresultater. Hvis du vil lese mer om hvorfor det er viktig å motivere barn for lesing, kan du gjerne besøke bloggen vår.

Hver abonnementspakke har et spesielt tema og inneholder alltid det kule Kickerz-magasinet, fotballkort, en lettlest fotballbok og kule fotballting.
Dessuten er det mer fotballnyheter, fakta og tips på våre sosiale plattformer!

Våre redaktører har mange års erfaring i å jobbe med magasiner for barn og barnelitteratur. Alle produktene våre er nøye valgt ut og kvalitetssikret.

Kickerz tilbyr et løpende abonnement for 209 kr/pakke pluss 59 kr i porto. Pakkene leveres enkelt rett hjem i postkassen din hver 3.–4. uke. Du administrerer abonnementet ditt på Min side. Der kan du også kan hoppe over en pakke, hvis du vil. Som abonnent er du også med i bonusprogrammet vårt, og bonuspoengene dine kan du bruke i nettbutikken vår. Du har ingen bindingstid, og betaler med kort eller faktura.

Tidligere Kickerz-pakker

Keeperpakken

Mer om pakken

Jorden rundt

Mer om pakken

Sommer

Mer om pakken

Fornøyde kunder

"Kickerz har absolutt økt Miltons leseinteresse! Han leser bare det han er interessert i, og ettersom han elsker fotball er Kickerz-magasinet og fotballbøker alt han vil lese. Jeg anbefaler Kickerz til andre foreldre, slik at deres barn får samme glede."

My, Miltons mamma

"Jeg ville bli med i Kickerz fordi jeg elsker fotball og ville lære mer om det. Jeg synes magasinet er det beste, for der lærer en alltid noe nytt. Etter at jeg ble med er det blitt gøyere å lese, derfor synes jeg andre skal bli med i Kickerz."

Milton

"Kickerz er fantastisk, det har faktisk fått Victor til å begynne å lese mer og ikke bare spille dataspill. Nå snakker vi mye om fotball isteden, og lesingen har absolutt hjulpet ham på skolen."

Jessica, mamma till Victor

"Jeg gleder meg alltid til neste Kickerz-pakke! Jeg liker best Kickerzbladet, men fotballtingene er også kule. Jeg liker å spille og lese om fotball!"

Victor, 10år

X