Fotballglede og leselyst!

Akkurat nå! GRATIS prøvepakke, kun 29 kr i porto

Alt dette inngår:

• Magasin
• Fotballkort
Bok: Tiny Timmy
• Kul treningsbag fra PUMA
+ Trikseball
• Faktabok: Drømmemål
• Vannflaske

Total verdi: 736 kr

Oppgi barnets fødselsdato
Vi bruker barnets fødselsdato for å alderstilpasse innholdet i pakken

Prøvepakken din inneholder alt dette!

Kickerz - MAGASIN

Fotballfakta om de beste spillerne, klubbene og ligaene, idolpostere, treningstips og mye mer!

FOTBALLKORT

To pakker Panini FIFA 365 Adrenalyn XL Collection (12 kort) med fakta om verdens beste fotballspillere!

BOK

Lettlest og illustrert eventyr om fotballgale Tiny Timmy, skrevet av fotballproffen Tim Cahill!

FAKTABOK

Mål, mål, mål! Verdens fineste drømmemål i en og samme bok.

VANNFLASKE

Praktisk vannflaske til treningen!

+OVERRASKELSE

I den store prøvepakken er det en overraskelse.

FIN PREMIE!

Kul treningsbag fra PUMA + trikseball

Kickerz er den beste pakken for barn som elsker fotball!

Kickerz kommer til å gi barnet ditt mye fotballglede og leselyst.

Å vekke leselyst, og holde den i live, er utrolig verdifullt for barns utvikling. Flere undersøkelser viser at det er en sammenheng mellom lesing, leseforståelse og skoleresultater. Hvis du vil lese mer om hvorfor det er viktig å motivere barn for lesing, kan du gjerne besøke bloggen vår.

Hver abonnementspakke har et spesielt tema og inneholder alltid det kule Kickerz-magasinet, fotballkort, en lettlest fotballbok og kule fotballting.
Dessuten er det mer fotballnyheter, fakta og tips på våre sosiale plattformer!

Våre redaktører har mange års erfaring i å jobbe med magasiner for barn og barnelitteratur. Alle produktene våre er nøye valgt ut og kvalitetssikret.

Kickerz tilbyr et løpende abonnement for 209 kr/pakke pluss 59 kr i porto. Pakkene leveres enkelt rett hjem i postkassen din hver 3.–4. uke. Du administrerer abonnementet ditt på Min side. Der kan du også kan hoppe over en pakke, hvis du vil. Som abonnent er du også med i bonusprogrammet vårt, og bonuspoengene dine kan du bruke i nettbutikken vår. Du har ingen bindingstid, og betaler med kort eller faktura.

Tidligere Kickerz-pakker

Keeperpakken

Jorden rundt

Sommer

Fornøyde kunder

"Kickerz har absolutt økt Miltons leseinteresse! Han leser bare det han er interessert i, og ettersom han elsker fotball er Kickerz-magasinet og fotballbøker alt han vil lese. Jeg anbefaler Kickerz til andre foreldre, slik at deres barn får samme glede."

My, Miltons mamma

"Jeg ville bli med i Kickerz fordi jeg elsker fotball og ville lære mer om det. Jeg synes magasinet er det beste, for der lærer en alltid noe nytt. Etter at jeg ble med er det blitt gøyere å lese, derfor synes jeg andre skal bli med i Kickerz."

Milton

"Kickerz er fantastisk, det har faktisk fått Victor til å begynne å lese mer og ikke bare spille dataspill. Nå snakker vi mye om fotball isteden, og lesingen har absolutt hjulpet ham på skolen."

Jessica, mamma till Victor

"Jeg gleder meg alltid til neste Kickerz-pakke! Jeg liker best Kickerzbladet, men fotballtingene er også kule. Jeg liker å spille og lese om fotball!"

Victor, 10år

Stabenfeldt  har i over 30 år gitt barn glede og motivasjon for lesing, alt ved hjelp av deres store interesser. Vi tilbyr i dag tre forskjellige abonnementspakker: Penny & Friends, GIRL:IT og Kickerz. Våre redaktører har mange års erfaring i å jobbe med magasiner og litteratur for barn. Alle produktene våre er nøye valgt ut og kvalitetssikret.

Oppgi barnets fødselsdato
Vi bruker barnets fødselsdato for å alderstilpasse innholdet i pakken
X