Kickerz gir 100% fotball- og leseglede!

Ingen bindingstid
59 kr i frakt
Hopp enkelt over en pakke
Leseglede til over 100 000 barn

Kickerz gir 100% fotball- og leseglede!

Hver Kickerz-pakke inneholder et morsomt magasin, en spennende bok og kule ting. Da alt er knyttet til barnets interesse, øker motivasjonen for lesing. Les om de store stjernene, klubbene, ligaene, fotballeventyr, fotballfakta, treningstips og mye mer.

Vil dere lese mer om hvorfor det er viktig å motivere barn til lesing, besøk gjerne vår Stabenfeldt-blogg.

Dere finner også Kickerz på Instagram. Følg oss gjerne!

Neste pakke

Les mer ❯

Hva sier foreldre om våre Kickerz-pakker?

“Robin fått hjem en kjempe kul pakke. Kickerz er den perfekte pakken for barn som elsker fotball, i tillegg gir det glede og motivasjon for lesing👏☺️”

@trineenilseen

“Det er ingen hemmelighet at størstekaren her i huset HATER å lese! Det var i hvert fall et faktum frem til han fikk disse pakkene å jeg sa at om bøkene ikke ble lest, kom vi heller ikke til å fortsette med pakkene. Så nå ligger alle di tre største barna å leser i en halvtime HVÆR KVELD, helt frivillig. 🤩 anbefaler virkelig på det sterkeste disse bokpakkene. Di er tilpasset etter alder og virkelig en hitt når det kommer i hus 🥰👏🏼”

@villavanilla_

“Andrus ble veldig glad når det kom pakke i posten. Enda bedre når det var fotball pakke ⚽️ Midt i blinken for oss. Vi anbefaler det varmt videre, om flere barn trenger motivasjon til leseglede.”

@stine.brodersen

Hvordan fungerer det?

1.

Velg først den pakken som passer best for barnet ditt. Dere får deres første pakke gratis, og betaler kun 29 kr i frakt.

2.

Hver pakke sendes hjem til dere hver
3.–4. uke for kun 288 kr/pakke inkl. frakt
(verdi over 350 kr).

3.

Dere kan enkelt hoppe over en pakke på Min side hvis dere vil. Dere har ingen bindingstid og fortsetter bare så lenge dere vil.