Kickerz gir barnet ditt glede og motivasjon for lesing og læring!

I vår digitale tidsalder er det stadig vanskeligere å få barn til å lese, og det er derfor ekstra viktig å gjøre lesingen morsom.

Vi har satt sammen en Kickerz-pakke som inneholder et morsomt magasin, en spennende bok og kule ting. Siden alt er knyttet til barnets interesse, øker motivasjonen for lesing og læring. Innholdet i hver pakke er nøye utvalgt. Det skal føles som bursdag flere ganger i året! Les om de store stjernene, klubbene, ligaene, fotballeventyr, fotballfakta, treningstips og mye mer.

Dersom barnet ditt leser regelmessig, får det et større ordforråd, noe som gjør skolearbeidet lettere. Foruten at barnet utvikler seg og lærer mer, øker også barnets selvtillit.

Tidligere Kickerz magasin

Våre enkle kjøpsvilkår

Dere får en gratis prøvepakke fra Kickerz, og  betaler bare porto, 29 kr.  Deretter fortsetter abonnementet, og dere får en ny
pakke fra Kickerz for 219 kr/pakke (verdi over 300 kr)  pluss 59 kr i porto. Hver pakke inneholder alltid et morsomt  magasin, en spennende bok og kule ting.

Pakkene leveres smidig direkte hjem i postkassen deres hver 3.–4. uke,  men dere kan enkelt hoppe over en pakke hvis dere vil. Vi  presenterer alltid neste pakke i magasinene våre og på hjemmesiden,  der dere også finner avbestillingsfristen.

Som abonnent er dere også med i vårt bonusprogram.
Poengene  bruker dere i nettbutikken vår.

Vi har ingen kjøpekrav, og dere fortsetter bare så lenge dere selv vil.

Fornøyde kunder