Kickerz gir barnet ditt glede og motivasjon for lesing og læring!

I vår digitale tidsalder er det stadig vanskeligere å få barn til å lese, og det er derfor ekstra viktig å gjøre lesingen morsom.

Vi har satt sammen en Kickerz-pakke som inneholder et morsomt magasin, en spennende bok og kule ting. Siden alt er knyttet til barnets interesse, øker motivasjonen for lesing og læring. Innholdet i hver pakke er nøye utvalgt. Det skal føles som bursdag flere ganger i året! Les om de store stjernene, klubbene, ligaene, fotballeventyr, fotballfakta, treningstips og mye mer.

Dersom barnet ditt leser regelmessig, får det et større ordforråd, noe som gjør skolearbeidet lettere. Foruten at barnet utvikler seg og lærer mer, øker også barnets selvtillit.

Vil du lese mer om hvorfor det er viktig å motivere barn til å lese? Besøk vår Stabenfeldt blogg.

Dere finner også Kickerz på Instagram. Følg oss gjerne!

Tidligere Kickerz magasin

Våre enkle kjøpsvilkår

Dere får en prøvepakke fra Kickerz gratis, dere dekker  bare porto kr 49,–. Dere får treningssett med en PUMA® gympose,  en gullfarget trikseball og en stor vannflaske ved svarer innen 7 dager.  Total verdi er kr 628,–!

Deretter fortsetter abonnementet inntil videre, og dere får  en ny pakke fra Kickerz for 219 kr per pakke (verdi over 300 kr)  pluss 59 kr i porto.

Hver pakke inneholder alltid et morsomt  magasin, en spennende bok og kule ting.  Pakkene leveres smidig direkte hjem i postkassen hver 3.–4. uke,  men dere kan enkelt hoppe over en pakke hvis dere vil. Vi  presenterer alltid neste pakke i vårt magasin og på vår hjemmeside  med avbestillingsfrist.

Som abonnent er dere også med i vårt bonusprogram.
Du kan bruke poengene dine i nettbutikken vår.

Vi har ingen kjøpekrav, og dere fortsetter bare så lenge dere selv vil.

Fornøyde kunder