GIRL:IT gir 100% girl power og leseglede!

Ingen bindingstid
59 kr i frakt
Hopp enkelt over en pakke
Leseglede til over 100 000 barn

GIRL:IT gir 100% girl power og leseglede!

Hver GIRL:IT-pakke inneholder et morsomt magasin, en spennende bok, kule ting og app. Da alt er knyttet til barnets interesse, øker motivasjonen for lesing. Les om girl power, vennskap, kjærlighet, kjendiser, helse, hobbysaker, oppskrifter og mye mer.

Vil dere lese mer om hvorfor det er viktig å motivere barn til lesing, besøk gjerne vår Stabenfeldt-blogg.

Dere finner også GIRL:IT på Instagram. Følg oss gjerne!

Neste pakke

Les mer ❯

Hva sier foreldre om våre GIRL:IT-pakker?

“Snakk om å få opp lese gleden og lese lysten. Begge gikk rett for å lese bøkene og se på di kjekke tingene som følger med.”

@the.food.wife 

”Jessica har mottatt sin første ordinære @girlitno pakke💗. Hun elsker å lese bøker og liker veldig godt dill dall. Dette passer midt i blinken for henne 💗”

@frkallimac

“Mathildes første ordinære pakke i bokklubben Girl-it landet endelig i postkassen og jeg måtte gå noen runder med meg selv og riste ut barnet i meg som hadde så syyykt lyst til å åpne pakken med en gang🤭😂 – Du som har vært medlem i en slik klubb som barn selv, forstår 🤣 – Denne gang kom det en bok som virker veldig gøy, en «lær å tegne» bok med de skjønneste figurer som f.eks avokado mann, medlemsblad som fikk Mathilde til å nilese og si «oi og wow» og den skjønneste lille dovendyr bamsen du ser på bildene 😍”

@cathrineskaker

Hvordan fungerer det?

1.

Velg først den pakken som passer best for barnet ditt. Dere får deres første pakke gratis, og betaler kun 59 kr i frakt.

2.

Hver pakke sendes hjem til dere hver
3.–4. uke for kun 288 kr/pakke + 59 kr i frakt
(verdi over 400 kr). Som abonnent på pakkene har barnet også fri tilgang til appen.

3.

Dere kan enkelt hoppe over en pakke på Min side hvis dere vil. Dere har ingen bindingstid og fortsetter bare så lenge dere vil.