Lesning, inspirasjon og girl power!

Neste pakke

Om prøvepakken

Akkurat nå!

Gratis prøvepakke, kun 29 kr i porto

GIRL:IT er den beste pakken for barn som elsker lesning,
inspirasjon og girl power!

GIRL:IT gir barnet ditt glede og motivasjon for lesing, alt ved hjelp av barnets egne interesser.

Å vekke leselyst, og holde den i live, er utrolig verdifullt for barns utvikling. Flere undersøkelser viser at det er en sammenheng mellom lesing, leseforståelse og skoleresultater. Hvis du vil lese mer om hvorfor det er viktig å motivere barn for lesing, kan du gjerne besøke bloggen vår.

Hver abonnementspakke har et spesielt tema og inneholder alltid det populære GIRL:IT-magasinet, en unik GIRL:IT-bok og kule ting. Dessuten er det mer nyheter, fakta og tips på våre sosiale plattformer!

Våre redaktører har mange års erfaring i å jobbe med magasiner for barn og barnelitteratur. Alle produktene våre er nøye valgt ut og kvalitetssikret.

Pakkene leveres smidig direkte hjem i postkassen din hver 3.–4. uke. Du administrerer abonnementet ditt på Mine sider. Der kan du også hoppe over en pakke hvis du vil.

Stabenfeldt tilbyr tre forskjellige abonnementstyper

Løpende abonnement uten bindingstid:

209 kr per pakkepluss 59 kr i porto. Du har ingen bindingstid og betaler med kort eller faktura.

Abonnement på 6 pakker:

189 kr per pakkepluss 59 kr i porto. Du sparer 20 kr per pakke. Etter bindingstiden fortsetter abonnementet med samme rabatt. Du betaler med kort.

Abonnement på 12 pakker:

169 kr per pakkepluss 59 kr i porto. Du sparer 40 kr per pakke. Etter bindingstiden fortsetter abonnementet med samme rabatt. Du betaler med kort.

Du kan lese mer om våre abonnementstyper i våre kjøpsvilkår. Dersom du vil endre abonnementstype eller har noen spørsmål, kan du kontakte vår kundeservice.

Som abonnent er du også med i bonusprogrammet vårt. Du bruker poengene dine i nettbutikken vår.

Tidligere GIRL:IT-pakker

SPORT:IT

Mer om pakken

STAR POWER

Mer om pakken

Friends 4-ever

Mer om pakken

Fornøyde kunder

"Hele GIRL:IT-konseptet er fantastisk! Det er helt riktig i tiden med sine forskjellige deler. Jeg anbefaler GIRL:IT til andre foreldre, det er en fin måte å gi barnet sitt muligheten til å vekke og utvikle leseinteresse!"

Cecilia, Linnéas mamma

"GIRL:ITs bøker er alltid både morsomme og spennende! Dessuten er GIRL:ITs magasin gøy, og så får en jo fine presanger hver gang. Jeg håper flere jenter blir med i GIRL:IT"

Linnéa

”Hele GIRL:IT-pakken er fantastisk, den gir virkelig Filippa inspirasjon til å lese og finne på morsomme ting med vennene sine. Det hjelper henne til å utvikle seg på skolen!”

Charlotte, mamma til Filippa

GIRL:ITs magasin er alltid gøy, og dessuten er GIRL:ITs bøker både morsomme og spennende, og så får en jo kule overraskelser hver gang. Jeg skulle ønske at alle vennene mine hadde vært med i GIRL:IT!”

Filippa, 9 år

X