Lesning, inspirasjon og girl power!

Akkurat nå! GRATIS prøvepakke, kun 29 kr i porto

Alt dette inngår:

• Magasin
• Rosa toalettmappe
• Alderstilpasset bok
• Morgenkåpe og putetrekk
• BFF-bok
• Sammenleggbar børste

Total verdi: 716 kr

Oppgi barnets fødselsdato
Vi bruker barnets fødselsdato for å alderstilpasse innholdet i pakken

Prøvepakken din inneholder alt dette!

GIRL:IT-MAGASINET

GIRL:IT-magasinet – Fylt med morsomme tester, reportasjer mote, DIY-artikler, fine bilder og idolpostere!

ALDERSTILPASSET BOK

Basert på barnets alder får dere enten En sommerutfordring (Start), Emily Sparkes og vennekatastrofen (lesenivå 1) eller Trommevirvel, takk (lesenivå2)

SAMMENLEGGBAR BØRSTE

Kul og praktisk børste, fin å ha med på reise eller på skolen.

BEST FRIENDS FOREVER-BOK

Kreativ fyll-i-bok med vennskapstema. Skriv, drodle, tegn og fyll ut.

ROSA TOALETTMAPPE

Kjempefin toalettmappe med glidelås og fluffballer, med plass til alt som trengs til sleepoverpartyet.

+OVERRASKELSE!

I den store prøvepakken er det en fin overraskelse.

FIN PREMIE

Koselig morgenkåpe i myk fleece og matchende putevar.

GIRL:IT er den beste pakken for barn som elsker lesning,
inspirasjon og girl power!

GIRL:IT gir barnet ditt glede og motivasjon for lesing, alt ved hjelp av barnets egne interesser.

Å vekke leselyst, og holde den i live, er utrolig verdifullt for barns utvikling. Flere undersøkelser viser at det er en sammenheng mellom lesing, leseforståelse og skoleresultater. Hvis du vil lese mer om hvorfor det er viktig å motivere barn for lesing, kan du gjerne besøke bloggen vår.

Hver abonnementspakke har et spesielt tema og inneholder alltid det populære GIRL:IT-magasinet, en unik GIRL:IT-bok og kule ting. Dessuten er det mer nyheter, fakta og tips på våre sosiale plattformer!

Våre redaktører har mange års erfaring i å jobbe med magasiner for barn og barnelitteratur. Alle produktene våre er nøye valgt ut og kvalitetssikret.

GIRL:IT tilbyr et løpende abonnement for 209 kr/pakke pluss 59 kr i porto. Pakkene leveres enkelt rett hjem i postkassen din hver 3.–4. uke. Du administrerer abonnementet ditt på Min side. Der kan du også kan hoppe over en pakke, hvis du vil. Som abonnent er du også med i bonusprogrammet vårt, og bonuspoengene dine kan du bruke i nettbutikken vår. Du har ingen bindingstid, og betaler med kort eller faktura.

Tidligere GIRL:IT-pakker

Hello sunshine

Dream on

Sommerferie

Fornøyde kunder

"Hele GIRL:IT-konseptet er fantastisk! Det er helt riktig i tiden med sine forskjellige deler. Jeg anbefaler GIRL:IT til andre foreldre, det er en fin måte å gi barnet sitt muligheten til å vekke og utvikle leseinteresse!"

Cecilia, Linnéas mamma

"GIRL:ITs bøker er alltid både morsomme og spennende! Dessuten er GIRL:ITs magasin gøy, og så får en jo fine presanger hver gang. Jeg håper flere jenter blir med i GIRL:IT"

Linnéa

”Hele GIRL:IT-pakken er fantastisk, den gir virkelig Filippa inspirasjon til å lese og finne på morsomme ting med vennene sine. Det hjelper henne til å utvikle seg på skolen!”

Charlotte, mamma til Filippa

GIRL:ITs magasin er alltid gøy, og dessuten er GIRL:ITs bøker både morsomme og spennende, og så får en jo kule overraskelser hver gang. Jeg skulle ønske at alle vennene mine hadde vært med i GIRL:IT!”

Filippa, 9 år

Stabenfeldt  har i over 30 år gitt barn glede og motivasjon for lesing, alt ved hjelp av deres store interesser. Vi tilbyr i dag tre forskjellige abonnementspakker: Penny & Friends, GIRL:IT og Kickerz. Våre redaktører har mange års erfaring i å jobbe med magasiner og litteratur for barn. Alle produktene våre er nøye valgt ut og kvalitetssikret.

Oppgi barnets fødselsdato
Vi bruker barnets fødselsdato for å alderstilpasse innholdet i pakken
X