Neste pakke

Om prøvepakken

Akkurat nå!

Gratis prøvepakke, kun 29 kr i porto

GIRL:IT er den beste pakken for barn som elsker lesning,
inspirasjon og girl power!

GIRL:IT gir barnet ditt glede og motivasjon for lesing, alt ved hjelp av barnets egne interesser.

Å vekke leselyst, og holde den i live, er utrolig verdifullt for barns utvikling. Flere undersøkelser viser at det er en sammenheng mellom lesing, leseforståelse og skoleresultater. Hvis du vil lese mer om hvorfor det er viktig å motivere barn for lesing, kan du gjerne besøke bloggen vår.

Hver abonnementspakke har et spesielt tema og inneholder alltid det populære GIRL:IT-magasinet, en unik GIRL:IT-bok og kule ting. Dessuten er det mer nyheter, fakta og tips på våre sosiale plattformer!

Våre redaktører har mange års erfaring i å jobbe med magasiner for barn og barnelitteratur. Alle produktene våre er nøye valgt ut og kvalitetssikret.

GIRL:IT tilbyr et løpende abonnement for 209 kr/pakke pluss 59 kr i porto. Pakkene leveres enkelt rett hjem i postkassen din hver 3.–4. uke. Du administrerer abonnementet ditt på Min side. Der kan du også kan hoppe over en pakke, hvis du vil. Som abonnent er du også med i bonusprogrammet vårt, og bonuspoengene dine kan du bruke i nettbutikken vår. Du har ingen bindingstid, og betaler med kort eller faktura.

Tidligere GIRL:IT-pakker

Hello sunshine

Mer om pakken

Dream on

Mer om pakken

Sommerferie

Mer om pakken

Fornøyde kunder

"Hele GIRL:IT-konseptet er fantastisk! Det er helt riktig i tiden med sine forskjellige deler. Jeg anbefaler GIRL:IT til andre foreldre, det er en fin måte å gi barnet sitt muligheten til å vekke og utvikle leseinteresse!"

Cecilia, Linnéas mamma

"GIRL:ITs bøker er alltid både morsomme og spennende! Dessuten er GIRL:ITs magasin gøy, og så får en jo fine presanger hver gang. Jeg håper flere jenter blir med i GIRL:IT"

Linnéa

”Hele GIRL:IT-pakken er fantastisk, den gir virkelig Filippa inspirasjon til å lese og finne på morsomme ting med vennene sine. Det hjelper henne til å utvikle seg på skolen!”

Charlotte, mamma til Filippa

GIRL:ITs magasin er alltid gøy, og dessuten er GIRL:ITs bøker både morsomme og spennende, og så får en jo kule overraskelser hver gang. Jeg skulle ønske at alle vennene mine hadde vært med i GIRL:IT!”

Filippa, 9 år

X