Den perfekte gaven for barn (6–14 år)

En abonnementspakke som motiverer barn til å lese og gir mindre skjermtid – tilpasset barnets interesser!

Dette er en gave til barn, som gir mye glede i lang tid. Å vekke leselyst og holde den i live er utrolig verdifullt for barns utvikling og skoleresultater. I hver pakke er det et magasin, en bok og fine ting – som sendes til barnet hver 3. til 4. uke. Alt er tilpasset barnets interesser.

Den første prøvepakken gratis, dere betaler bare 29 kr i porto. Verdien er over 350 kr!

Slik bestiller du en gave

VELG INTERESSE UNDER

Du kan velge mellom tre forskjellige pakker, med forskjellige interesseområder. Bestill under og velg mellom Penny & Friends, GIRL:IT og Kickerz.

VELG LEVERINGSADRESSE

Når du sjekker ut, angir du forelderens adresse under ”Levere til en annen adresse/gi som gave?”. Da sendes pakken enkelt hjem til barnet. Du angir også barnets alder, slik at vi kan tilpasse innholdet i pakken til alderen.

LØPENDE ABONNEMENT

Du får en prøvepakke for 29 kr inkl. porto. Deretter fortsetter abonnementet og du får en ny pakke for 209 kr/pakke pluss 59 kr i porto.
Pakkene leveres enkelt rett hjem i postkassen din hver 3.–4. uke. Du administrerer abonnementet ditt på Min side. Der kan du også kan hoppe over en pakke, hvis du vil. Som abonnent er du også med i bonusprogrammet vårt, og bonuspoengene dine kan du bruke i nettbutikken vår. Du har ingen bindingstid, og betaler med kort eller faktura.

Velg gave etter barnets interesser:

Penny & Friends er den beste pakken for barn som elsker hester. Les om hest, ridning, stallen, eventyr, mysterier, hunder, katter, hobbyting, baking og mye mer. For barn mellom 6 og 13 år.

GIRL:IT er den beste pakken for barn som elsker lesning, inspirasjon og girl power! Les om kjendiser, vennskap, kjærlighet, film, musikk, dyr, eventyr, mysterier, helse og mosjon, oppskrifter og mye mer.For barn mellom 7 og 14 år.

Kickerz er den beste pakken for barn som elsker fotball! Les om de store stjernene, klubbene, ligaene, fotballeventyr, fotballfakta, treningstips og mye mer.For barn mellom 6 og 12 år.

X