GIRL:IT

YUMMY!

DU FÅR:
GIRL:IT-magasinet: YUMMY! Masse gode godsaker! Vi sjekker lørdagsgodt jorden rundt, piffer opp fredagskosen og får gode baketips av mesterkokken Tove Crona. Hvordan er det egentlig å være vegan? Det kan du lese om her. I tillegg blir det hjernetrim og morsomme flauser, og kjempefine postere.
Tove Cronas kokebok: Lag mat med Tove Crona, en av Sveriges yngste mesterkokker. Du får en oppskriftsbok med hennes egne favoritter, spesiallaget for GIRL:IT!
Popcornbeger: By venner på popcorn i kjempefine beger!
Dekorasjonspinner: Glitrende stjerner til å dekorere cupcaker og annet!
Dekorasjonsstjerner: Stjerner som glitrer gjør oppdekningen ekstra fin! Du får dem i tre herlige farger, det er bare å strø dem ut på bordet.

Du får en av bøkene:

Monstervakten Nelly – Lesenivå Start
Av Kes Gray
Nelly er ikke redd for monstre. Hun sitter faktisk barnevakt for dem!
Har du noensinne prøvd å lære en gund, en hund med seks bein, å sitte? Eller laget pannekaker med en oransje Squurm? Hver gang Nelly ringer på døra hos en monsterfamilie venter nye utfordringer. Følg med på de sprø barnevaktoppdragene hennes!

Sitronbiblioteket – Lesenivå 1
Av Jo Cotterill
Etter at moren til Calypso døde, er faren blitt helt forandret. Han vil ikke snakke om moren i det hele tatt, han skriver bare på boken sin, Historien om sitronen. Huset er rotete og det er aldri mat i kjøleskapet, så Calypso flykter inn i bøkenes verden. Da det viser seg at den nye jenta i klassen, Mae, er like glad i å lese som Calypso, blir de snart bestevenner. Men da Calypso oppdager sannheten om faren og boken hans, begynner livet hennes å gå i stykker.

Aldri noensinne – Lesenivå 2
Av Tom Ellen & Lucy Ivision

Skoleturen til de franske Alpene blir ikke helt som planlagt. Matilda, som kalles Dansemus, har kranglet med venninnene sine, og Jack har ikke peiling på hvordan han skal prate med jenter. Men da en fransk popstjerne – som ligner veldig på Jack – kommer til skistedet, begynner skibakkene å bli litt mer interessante …