PENNY & FRIENDS

NESTE PAKKE: VÅRSPRETT

DU FÅR:

• Penny & Friends-magasinet: Nå er det vår, og i det nye magasinet får du blant annet tips om hvordan du tar de beste vårbildene, du får fakta om haflingeren og vi ser nærmere på ridestevner og hvilke regler som gjelder. Og masse annet hestlig vårstoff, så klart!
• Bie-penn: Kjempesøt penn!
Kanin-hårstrikk: Hårstrikk med kaninører = Morsomt til påske!
Vindusstickers: Heng denne søte kaninen på vinduet ditt i påsken!
Viskelær: Selvfølgelig må det være noen sånne viskelær rundt påsketider! 9 stk.

Du får en av bøkene:

Hemmelig hesteliv – Lesenivå 1
Av Cecilia Wedmark
Et liv uten hester – så trist! Men Saga får ikke ha noe med hester å gjøre. Ikke etter at hun fløy av ryggen til Fiona. Men så treffer hun Erik og de søte gotlandsrussene hans, og fristelsen blir for stor. Hvis Saga skal klare å holde hestelivet hemmelig for moren, kommer det til å kreve alt hun har av list …

Best på hest – Lesenivå 2
Av Sofia Wallin
Kim har ikke noe imot å flytte. Det kan bli en morsom utfordring å begynne på en ny rideskole og ri nye hester. Og Kim liker utfordringer. Men det oppstår et problem: Det finnes ingen hester på det nye stedet. Det tar ikke lang tid før Kim begynner å savne sitt gamle spranglag. Og hestene, selvfølgelig. Så en dag finner hun en mystisk lapp utenfor ytterdøra. Kan den være begynnelsen på Kims nye hesteliv?

Friends-bok!
Til deg som har samlet alle bøkene i Penny & Friends lesenivå 2:

Uretusjert
Av Anna Mainwaring
Tulippa er kjent for sine sminke­videoer, og da hun blir utfordret til å være med i en overlevelseskonkurranse på TV takker hun ja for å komme vekk fra sin sprø mamma, som synes at hele livet deres kan vises på sosiale medier.
Alle forventer at Tulippa skal mislykkes, men kan hun bevise for verden, og for Harvey, den pene, nye gutten på skolen, at hun er mer enn bare et søtt ansikt som kan mye om sminke?
Kommer Tulippa til å klare seg uten sminke og sosiale medier i hele ti dager? Bli med på en reality-opplevelse helt utenom det vanlige!

Vil du hoppe over neste pakke, logg inn på . Avbestillingsfrist: 21. mars 2023.
Dersom du nettopp har fått Prøvepakken kan den første ordinære pakken din være en annen enn den vi viser her. Det samme gjelder dersom du har valgt liten pakke (uten bok) eller medium pakke (uten ting).