GIRL:IT

SWEET DREAMS

DU FÅR:
GIRL:IT-magasinet: Sweet dreams! Iblant må en bare drømme seg bort! Ikke alle drømmer blir virkelighet, men hva skulle vi gjort uten dem? Og hva betyr egentlig det du drømmer om når du sover? Lær å tolke drømmene dine. Gjør det koselig på rommet ditt og inviter til sleepover. Du får også morsomme fakta om dyr og hvordan de sover.
MandalabokTa en pause og fargelegg bjørner på kryss og tvers!
Blyant: Blyant du kan bruke … for eksempel til Mandalaboken din! Hvilken blyant blir din?
Putevar: Koselig putevar å ligge og drømme på!

Du får en av bøkene:

Evies magiske armbånd – Det store hageslaget – Lesenivå Start
Av Jessica Ennis-Hill
Tenk om du hadde et magisk armbånd som gjorde at du kunne trylle fram hva som helst!? Da Evie finner noen rampete feer i nabohagen, skjønner hun at det er på tide å begi seg ut på et nytt, magisk eventyr!
Dette er den tredje delen av Evies eventyr, skrevet av den britiske friidrettsutøveren Jessica Ennis-Hill!

Totalt hundeløs – Lesenivå 1
Av Jo Franklin
Alt Becca ønsker seg her i verden, er en hund. Det spiller ingen rolle hva slags hund det er, bare det er en hund. Spesielt nå som bestevenninnen, Emily, tydeligvis har glemt henne, og moren og faren bare er opptatt av babyen i morens mage … Og så dukker hunden Monty opp. Store, rampete, glupske Monty. Men kan en så sprø hund virkelig passe inn i Beccas familie?

Fløyelsreven – Lesenivå 2
Av Catherine Fisher
Etter å ha reddet Tomos fra trolldom, nyter foreldreløse Seren sin første sommer på Plas-y-Fran. Men da høsten kommer, bringer den med seg en mystisk guvernante som tydeligvis har til hensikt å skille Tomos fra familien sin og Seren. Farlige skapninger lurer i huset, og Seren frykter det verste og ber den opptrekkbare kråka om hjelp. Men kan han rekke fram i tide, og kommer Tomos til å klare å unnslippe de lumske skapningene som vil fange ham?

Vil du hoppe over neste pakke, logg inn på . Avbestillingsfrist: 9. september 2021.

Dersom du nettopp har fått Prøvepakken kan den første ordinære pakken din være en annen enn den vi viser her. Logg inn på Mine sider for å se hvilken pakke som blir din neste pakke. Det samme gjelder dersom du har valgt liten pakke (uten bok) eller medium pakke (uten ting).

På grunn av økte kostnader vil prisen øke med 10 kr f.o.m. neste pakke.