GIRL:IT

SUNSHINE

• GIRL:IT-magasinet: SUNSHINE! Sol ute, sol inne – ja, sol overalt! Nå vil vi jo bade og sole oss og tenke på alt annet enn skole og lekser. Men hvor på stranden finner en deg? Liker du å ligge stille eller skal det helst skje noe? Kanskje føler du deg ensom eller er bekymret for alt som skjer her hjemme og ute i verden? Her får du oppmuntring og tips til å ta tak i dette. Let the Sunshine in!
• Kosedyr: Snøleopard! Samle alle! I denne pakken får du den utrydningstruede snøleoparden.
• Armbånd: Elastisk perlearmbånd med bokstavene LUCKY!
• Overraskelse: Noe ekstra, men hemmelig, til deg!

Du får en av bøkene:
Mysteriet med det hemmelige klubbhuset – Cass og Bubble Street-gjengen – Lesenivå Start
Av Erika McGann
Cass og bestevennene hennes, Lex og Nicholas, er Bubble Street-gjengen! De etterforsker forbrytelser, løser mysterier og er med på spennende eventyr. De har til og med et eget, hemmelig klubbhus!
Gjengen finner seg raskt til rette i klubbhuset og begynner å planlegge sitt neste eventyr, men plutselig oppdager de at noen bruker klubbhuset når de ikke er der! Ting flytter på seg, kaker forsvinner og døra står åpen når de kommer dit. Hvem er det som bruker klubbhuset deres?

Bli med Cass og Bubble Street-gjengen når de undersøker mysteriet med det hemmelige klubbhuset!

Runenes gåte – et vikingmysterium – Lesenivå 1
Av Janina Ramirez
Alva løper gjennom skogen i nattemørket sammen med sin tamme ulv, Fenrir. Å være ute alene når det er fremmede på stedet, folk har forsvunnet og det går rykter om en hemmelig skatt, er kanskje ikke så lurt. Men hvis hun virkelig vil bli en etterforsker, som onkel Magnus, må hun tørre å ta noen risker. Hun må være først på åstedet, før alle sporene forsvinner!

Det Alva oppdager skaper flere spørsmål enn svar, og plutselig har hun lagt ut på en farlig reise. Kommer den til å lede til sannheten eller til skatter?

Hemmeligheter og symaskiner – Lesenivå 2
Av Katy Cannon
Grace hadde en plan for dette året – å få hovedrollen I skoleforestillingen og stå i rampelyset. Å lære å sy var ikke en del av planen. Men etter å ha fått vite en stor familiehemmelighet synes Grace at familien hennes trenger å lappes sammen, og det er opp til henne å gjøre det.
Og hvorfor føles det så veldig viktig å bevise overfor den nye gutten, Connor, at hun virkelig har forandret seg?