GIRL:IT

SUMMERTIME

På grunn av forsinkelser kommer ikke fjellreven med i denne pakken. Isteden får du en sommerlig mobilveske.

DU FÅR:
GIRL:IT-magasinet: SUMMERTIME! Sol, varme og is = sommerferie. Test deg selv: Hvilken is er du? Vi har gått igjennom kjendisenes postkort – hva gjør de helst om sommeren? Les om den utrydningstruede fjellreven og masse sprø fakta om dyrelivet under vannet. Tren opp hukommelsen. Her får du vite hvordan du blir en skikkelig huskemester! Og så blir det noen konkurranser, småplukk og tips samt sommerlige oppskrifter!
Kosedyr – fjellrev: Samle alle! I denne pakken får du den utrydningstruede fjellreven.
Fargerik kam: Enkel å a med i strandvesken, perfekt til vått hår.
Overraskelse!

Du en av bøkene:

Prinsesse Vetalt og de forsvunne prinsene – Lesenivå Start
Av Babette Cole
Dette eventyret har alt: Prinsesser, illeluktende troll, en smart kjempe, en listig heks, hundrevis av frosker og padder og – selvfølgelig – prinsesse Vetalt!
Prinsesse Vetalt er ikke som andre prinsesser, hun kjører motorsykkel og lever lykkelig som ugift. Nå arrangerer hun forlovelsesfest på slottet for tre venninner. Men hvor blir det av prinsene?

Kanskje som en rev – Lesenivå 1
Av Kathi Appelt & Alison McGhee
Jules elsker storesøsteren sin, Sylvie. Sylvie, som er like vakker som moren deres, som er ekspert på å lage snøfamilier, og som løper raskere enn alle andre.
I det ene øyeblikket er Sylvie der, i det neste er hun borte.
En revetispe blir født. Hun er rev, men også noe mer. Hun føler at det finnes noen hun hører sammen med, noen hun er bundet til. Jules.

Nancy Parkers detektivgåte – Lesenivå 2
Av Julia Lee
Nancy har fått sin første jobb, som hushjelp hos fru Bryce. Det er ikke akkurat drømmejobben hennes, for hun ville heller vært detektiv og løst masse mysterier, akkurat som i alle detektivbøkene hun har lest. Men hun oppdager snart at det faktisk skjer mystiske ting rett foran nesa hennes …