PENNY & FRIENDS

STULL OG STELL

DU FÅR:

• Penny & Friends-magasinet: Nå kan du ta fram din kreative side! Her finner du mengder av inspirasjon + masse annen hestlig lesning.
• DIY-magneter: Lag dine egne kjøleskapsmagneter på en enkel måte!
• Mal med stickers: Se to søte dyr vokse fram ved hjelp av tall og klistremerker. Du får en fugl og et ekorn!
• Multifargepenn: Hestlig penn med ti forskjellige farger å velge mellom!

Du får en av bøkene:

Rideleiren – Megan og Mischief – Lesenivå 1
Av Kelly McKain
Tenk at jeg er på rideleir! Endelig! Jeg gleder meg til å hilse på ponnien jeg skal ri, men jeg er litt nervøs også … Jeg har bedt om å få en som er rask og sprek. Her er det ingen som kjenner meg, så jeg skal være en ny jente. Jeg skal være Modige Megan! Jeg er klar! Bli med Megan på en ukes rideleir på Stall Solsiden! Klarer hun å mestre rampete Mischief, eller kommer Modige Megan til å bli Motløse Megan?

Stallen ved Bjørkegården – Lesenivå 2
Av Lena Ollmark
Det er sommerferie, og Cilla og Katti er på hytta sammen med Kattis foreldre. Cilla er fremdeles litt redd for å ri etter en ulykke med en hest på rideskolen, men jentene har likevel leid hester for sommeren. Hestene skal stå i en gammel stall i skogen like ved hytta. Cilla og Katti får høre skumle historier om noe som foregår i skogen, og det varer ikke lenge før merkelige ting begynner å skje. Ting og hester forsvinner sporløst, og på loftet i stallen henger det noe … eller noen …?

Vil du hoppe over neste pakke, logg inn på . Avbestillingsfrist: 9. januar 2022.

Dersom du nettopp har fått Prøvepakken kan den første ordinære pakken din være en annen enn den vi viser her. Logg inn på Min side for å se hvilken pakke som blir din neste pakke. Det samme gjelder dersom du har valgt liten pakke (uten bok) eller medium pakke (uten ting).