GIRL:IT

STARSTRUCK

DU FÅR:
GIRL:IT-magasinet: STARSTRUCK! Et nytt år venter rundt hjørnet! Vi avslutter – og starter – året med glitter og glam. Klart det er lett å bli starstruck av sine idoler. Drømmen er jo å treffe dem, og vi har funnet fans som har fått gjøre akkurat det. Vi ser også på merkelige krav og luksusvaner som enkelte kjendiser har! Les også om søte dyr, du får fine postere av idoler og Tove Crona kommer med nye oppskrifter.
Strømper: Kule strømper med fyrverkeri-mønster.
Hårklemme: Festlig hårklemme i metall med to fine fjær.
Overraskelse: En hemmelig liten nyttårspresang!

Du får en av bøkene:

Mysteriet med det hemmelige klubbhuset – Lesenivå Start
Av Erica McGann
Cass og bestevennene hennes, Lex og Nicholas, er Bubble Street-gjengen! De etterforsker forbrytelser, løser mysterier og er med på spennende eventyr. De har til og med et eget, hemmelig klubbhus!
Gjengen finner seg raskt til rette i klubbhuset og begynner å planlegge sitt neste eventyr, men plutselig oppdager de at noen bruker klubbhuset når de ikke er der! Ting flytter på seg, kaker forsvinner og døra står åpen når de kommer dit. Hvem er det som bruker klubbhuset deres? Bli med Cass og gjengen fra Bubble Street når de undersøker mysteriet med det hemmelige klubbhuset!
Level Up! Sistemann ut – Lesenivå 1
Av Tom Nicoll
Flo og Max er fanget i et dataspill der alle er ute etter dem. For å komme seg tilbake til den virkelige verdenen, må de nå neste nivå!I et dataspill der alle deltakerne må sørge for seg selv, må Flo og Max være på vakt. Når gamle venner dukker opp, er det umulig å vite hvem de kan stole på. Tiden renner ut, og den trygge sonen krymper raskt …Klarer laget å samarbeide slik at de slår systemet, eller er det GAME OVER?
Drømmen om sangsvanene – Lesenivå 2
Av Lucy Christopher
Det er en grå vintermorgen. Islas pappa blir syk og havner på sykehuset. Der møter Isla Harry, en gutt med rødt hår og store, oppvakte øyne. Fra et vindu på sykehuset studerer de en svane på den islagte innsjøen utenfor. Svanen prøver å fly, men klarer det ikke. Hvis Isla kan hjelpe svanen til å fly, vil kanskje alt annet også ordne seg … En magisk historie om kjærlighet, svaner, drømmer og familie.Vil du hoppe over neste pakke, logg inn på . Avbestillingsfrist: 16. desember 2021.
Dersom du nettopp har fått Prøvepakken kan den første ordinære pakken din være en annen enn den vi viser her. Logg inn på Mine sider for å se hvilken pakke som blir din neste pakke. Det samme gjelder dersom du har valgt liten pakke (uten bok) eller medium pakke (uten ting).