GIRL:IT

SPRINGTIME!

• GIRL:IT-magasinet: Det er vår! Ja, våren er her, og med den våkner alle vårfornemmelser! Men kanskje det allikevel er bitte litt vanskelig å stå opp og gå på skolen? Her får du tips til hvordan du blir mer opplagt om morgenen. Kanskje på tide med en vårrengjøring? Rydd ut det gamle, gjør det vårfint – og ha et lite hjemmespa. Du får også masse utrolige fakta om de flittige biene!
• Penn: Vårlig penn med en liten bie på!
• Mobilveske: Myk, lodden veske til mobilen din.
• Overraskelse: En overraskelse skal være en overraskelse!

Du får en av bøkene:
Prinsesse Vetalt og de forsvunne prinsene – Lesenivå Start
Av Babette Cole
Dette eventyret har alt: Prinsesser, illeluktende troll, en smart kjempe, en listig heks, hundrevis av frosker og padder og – selvfølgelig – prinsesse Vetalt!
Prinsesse Vetalt er ikke som andre prinsesser, hun kjører motorsykkel og lever lykkelig som ugift. Men nå må hun redde prinsene!

Emily Sparkes og konkurransekatastrofen – Lesenivå 1
Av Ruth Fitzgerald
Emily har ved en feiltagelse meldt moren sin på TV-konkurransen «Supermamma». Og da moren faktisk kommer med får Emily sjokk! Moren er overhodet ingen supermamma, hun kan jo verken bake eller sy! Emily blir rett og slett nødt til å fornye sin naturelskende, miljøbevisste mamma, som helst trasker rundt i gummistøvler. Hvordan skal dette gå?

Tørst – Lesenivå 2
Av Lizzie Wilcock
Av og til må du gå deg vill for å finne deg selv.
Karanda trenger ingen … mener hun selv. På vei til sitt sekstende fosterhjem krasjer bilen hun sitter i. Plutselig er hun alene i villmarka. Det eneste hun har med seg er en ryggsekk, en flaske vann og et gammelt bilde av en mor som hun ikke har sett på mange år. Nå har hun sjansen til å flykte fra sitt gamle liv! Det er bare ett problem … en liten gutt som heter Solomon.

Vil du hoppe over neste pakke, logg inn på . Avbestillingsfrist: 16. april 2023.

På grunn av økte innkjøps-, trykk- og fraktkostnader økes prisen med 39 kr f.o.m. denne pakken.