GIRL:IT

NESTE PAKKE: SOMMERFERIE!

• GIRL:IT-magasinet: Sommerferie! Endelig er det ferie! Ingen klokke som hyler om morgenen, slappe dager i sola og på stranden. Men ikke glem å bevege på deg selv om du har fri. Hold i gang både kropp og sinn – vi tipser om hvordan. Sjekk også vårt store sommerhoroskop og få tips om hva du kan pakke med deg til strandturen. Hei, sommeren – vi er klare!
Passomslag: Beskytt passet når du skal ut og reise.
• Bagasjetag: Gjør det enkelt å finne kofferten.
• Håndspeil: Et litt større speil, lett å holde i.

Du får en av bøkene:
Lottie Liptons eventyr – Kairokattens forbannelse – Lesenivå Start
Av Dan Metcalf
Velkommen til British Museum – der det skjer merkelige ting. Heldigvis er Lottie Lipton der for å løse mysteriene! Først forsvinner den verdifulle Kairokatten fra utstillingsmonteren sin, og så er det noen som bryter seg inn på museet …
Kan Lottie og vennene hennes knekke kodene og løse gåtene før det er for sent?
Pst! Denne boken inneholder to forskjellige historier!

Philippas gode fe – Lesenivå 1
Av Liz Kessler
Det er ikke helt enkelt å hanskes med en misfornøyd fe! Frida er nemlig blitt utvalgt til å være Philippas gode fe. Men Frida liker ikke mennesker, og hun er ikke fornøyd med sitt nye oppdrag. Allikevel må hun se til å få jobben gjort, for hun er jo ansvarlig for Philippa. Philippa skal nå finne tre gode måter å bruke ønskene sine på, noe som viser seg å bli vanskeligere enn antatt! Spesielt når hvert ønske bare gjør vondt verre …
Kommer Frida til å lykkes, eller vil hun gjenta fiaskoen fra sitt forrige oppdrag? Og kommer stakkars Philippa til å klare å komme seg ut av alle fe-forviklingene?

Den opptrekkbare kråka – Lesenivå 2
Av Catherine Fisher
Den opptrekkbare kråka lå på siden. Det ene øyet stirret rett på henne …
Seren er på vei mot et nytt liv med en ny familie, da hun står og venter på togstasjonen en sen kveld. Der kommer det en fremmed bort til henne og gir henne en pakke innpakket i avispapir. Men hva inneholder egentlig pakken? Og hva er det som foregår i hennes nye hjem, der folk er redde for å snakke om Familien og alle virker så triste, selv om det snart er jul?
Uten annen hjelp enn en snakkende kråke, en magisk snøkule og sitt eget mot, legger Seren ut på en farlig reise for å gjeninnføre lykken.

Vil du hoppe over neste pakke, logg inn på . Avbestillingsfrist: 1. juni 2023.
Dersom du nettopp har fått Prøvepakken kan den første ordinære pakken din være en annen enn den vi viser her. Det samme gjelder dersom du har valgt liten pakke (uten bok) eller medium pakke (uten ting).