GIRL:IT

SOMMERFERIE

DU FÅR:

• GIRL:IT-magasinet: SOMMERFERIE! Finnes det noe bedre enn en laaang, herlig sommerferie?! Dager som kan fylles med det du er mest glad i: bade, sole deg, spise is, henge med venner. Du får morsomme fakta om sommeren, og så kan du teste hva som er akkurat din sommerstil. Alt er så klart ikke fryd og gammen bare fordi det er sommer – det finnes jo en del sommerplager også. Men vi tipser om hva du skal gjøre for å unngå dem.
• Labyrintspill: Kan du få kula hele veien inn til mål? Test din tålmodighet og balanse!
• Melon-lommbok: Kul og smart lommebok som også er vanntett.
• Overraskelse: En overraskelse er en overraskelse, så det blir ikke noe gøy hvis vi sier hva det er …

Du får en av bøkene:
Evies magiske armbånd – Hundevalpen – Lesenivå Start
Av Jessica Ennis-Hill
Hva ville du gjort hvis du hadde et magisk armbånd som gjorde leker levende?
Evie har fått et nytt armbånd av bestemoren sin, og denne gangen blir et kosedyr til en lys levende hund! Hvordan skal Evie og vennene hennes løse dette eventyret?

Sitronbiblioteket – Lesenivå 1
Av Jo Cotterill
Etter at moren til Calypso døde, er faren blitt helt forandret. Han vil ikke snakke om moren i det hele tatt, han skriver bare på boken sin, Historien om sitronen. Huset er rotete og det er aldri mat i kjøleskapet, så Calypso flykter inn i bøkenes verden.
Da det viser seg at den nye jenta i klassen, Mae, er like glad i å lese som Calypso, blir de snart bestevenner. Vennskapet med Mae og familien hennes gjør at Calypso føler seg mer normal enn hun har gjort på veldig lenge. Men da Calypso oppdager sannheten om faren og boken hans, begynner livet hennes å gå i stykker.

Midnattssvanen – Lesenivå 2
Av Catherine Fisher
En usynlig jente, et fugle­parlament og en penn som skriver av seg selv – veien til Midnattssvanens hage blir kanskje Serens, Tomos’ og den opptrekkbare kråkas farligste eventyr så langt.
Klarer de å hjelpe kråka til å få tilbake sin menneskelige form? Og kommer de til å rekke tilbake til Plas-y-Fran før det er for sent?