PENNY & FRIENDS

SKOLESTART

DU FÅR:

• Penny & Friends-magasinet: På tide å treffe alle vennene igjen! Et nytt morsomt skoleår venter.
• Pennal: Stående, uttrekkbart pennal med morsomt motiv.
• Hestlig penn: Penn med hester som flyter når du vrir på den.
• Overraskelse: Superhemmelig, så klart! Men det kommer garantert til å passe til skolestart.

Du får en av bøkene:

Måneskinnsrytterne – Jordponnien – Lesenivå 1
Av Linda Chapman
Stall Måneskinn går ikke så bra. Regnet høljer ned, ridebanen er oversvømt og det er ikke mer penger igjen. Jill har ikke engang råd til å fikse lekkasjen i taket.
Amara og vennene hennes bestemmer seg for å redde Stall Måneskinn og de magiske hestene. De gir ikke opp selv om lynet slår ned i stallen og lekkasjen i taket suger kraften ut av Rose. Men Rose blir bare sykere og sykere. Vil de klare å redde både henne og stallen?

Stallen ved Bjørkegården – Lesenivå 2
Av Lena Ollmark
Det er sommerferie, og Cilla og Katti er på hytta sammen med Kattis foreldre. Cilla er fremdeles litt redd for å ri etter en ulykke med en hest på rideskolen, men jentene har likevel leid hestene Java og Kasper for sommeren. Hestene skal stå i en gammel stall i skogen, ikke langt fra hytta.
Cilla og Katti får høre skumle historier om noe som foregår i skogen, og det varer ikke lenge før merkelige ting begynner å skje. Ting og hester forsvinner sporløst, og på loftet i stallen henger det noe … eller noen …?
Heldigvis har jentene blitt kjent med to andre feriegjester på sin egen alder, Anders og Jens. De er til god hjelp i «spøkelsesskogen». Eller er det kanskje guttene som står bak alt det merkelige som skjer?

Friends-bok!
Til deg som har samlet alle bøkene i Penny & Friends lesenivå 2:

Poppys nye liv
Av Judy May
Å nei! Hvordan kan foreldre være så håpløse? Foreldrene til Poppy bestemte seg for å flytte fra byen og ut på landet. IKKE gøy! Poppys nye klassekamerater er ikke særlig vennlige mot henne, de ser på henne som en overfladisk byjente …
Men så begynner det å skje mystiske ting. Poppy får brev i hasselskogen (Brev! Midt inne i en skog!), Grangerparet er enda mer utrivelige enn vanlig og det begynner å forsvinne mat og andre ting fra gården!
Vil Poppy klare å bli venn med kule Em-J og Beau? Og kommer hun til å finne ut hvem det egentlig er som skriver brevene til henne?

Vil du hoppe over neste pakke, logg inn på . Avbestillingsfrist: 14. august 2023.
Dersom du nettopp har fått Prøvepakken kan den første ordinære pakken din være en annen enn den vi viser her. Det samme gjelder dersom du har valgt liten pakke (uten bok) eller medium pakke (uten ting).