GIRL:IT

SELF CARE

• GIRL:IT-magasinet: Self Care! Å ta vare på seg selv kan høres ut som en selvfølge, men det er faktisk ganske lett å glemme. Hva betyr egentlig uttrykket SELF CARE? Det forklarer vi i dette nummeret. Du får også lære hvordan du slapper av, du kan lese om alles favoritt, Zendaya, og så ser vi nærmere på det søte dovendyret.
• Bandana: Varm deg med en rosa bandana med kult trykk.
• 3D-klistremerker: Søte klistremerker å sette på bøker og ting.
• Overraskelse: Noe lite, ekstra – og hemmelig – til deg!

Du får en av bøkene:
Monstervakten Nelly– Lesenivå Start
Av Kes Gray
Nelly er ikke redd for monstre. Hun sitter faktisk barnevakt for dem!
Har du noensinne prøvd å lære en gund, en hund med seks bein, å sitte? Eller laget pannekaker med en oransje Squurm? Hver gang Nelly ringer på døra hos en monsterfamilie venter nye utfordringer. Følg med på de sprø barnevaktoppdragene hennes!

Drømmeheksa – Lesenivå 1
Av Allan Stratton
Det er det tolvte året av Den store skrekken. Drømmeheksa er ute etter prinsesse Olivias hjerte, som betaling for en trylleformel hun ga kongen og dronningen flere år tidligere. Ingen barn i landet er trygge. Men det vil Olivia endre på. Sammen med sin trofaste venn, den snakkende musen Penelope, og bondegutten Milo, begir hun seg ut på et eventyr for å beseire drømmeheksa og marerittene hennes.

Tvillinger – Lesenivå 2
Av Sonya Mukherjee
Hailey og Clara har bodd i den samme lille byen hele livet, og der er det ikke lenger noen som reagerer på at de er siamesiske tvillinger og sammenvokst i ryggen. Men eksamen nærmer seg, og det er på tide å begynne å tenke på framtiden. Clara vil helst bli boende i nærheten av det trygge hjemmet deres og studere astronomi, mens Hailey vil ut i verden og se hva den har å by på. Men hvordan kan en frigjøre sine egne tanker og drømmer fra sin søsters når en bokstavelig talt er vokst opp sammen?