GIRL:IT

SÅ SØTT

I denne pakken får du et nytt samledyr, fjellreven, som skulle vært med i forrige pakke. Mobilvesken, som skulle vært med her, fikk du derfor isteden i forrige pakke.

DU FÅR:
GIRL:IT-magasinet: Så søtt! Hvor søtt og nusselig kan noe egentlig bli? I dette nummeret ser vi bare på koselige, snille, yndige og søte saker. Dyreunger, kjendisenes søteste moments, instagram-konter som er så søte så en aldri får nok. Og så baker vi med mesterkokken Tove. Tips og pepp for mobil-detox, det trengs med jevne mellomrom.
Mobilveske:Fin og praktisk mobilveske som beskytter mobilen din. Bær den over skulderen eller rundt halsen.
Fluffy, hjerteformet nøkkelring: Koselig nøkkelring i rosa fluff med leopardmønster.
Pins med kaktus og palme: Kule, små pins til jakken eller vesken.
Overraskelse!

Du får en av bøkene:

Prinsesse Vetalt og datafeene – Lesenivå Start
Av Babette Cole
Prinsesse Vetalt er tilbake! I Eventyrland mister gode feer og gudmødre jobbene sine – de er blitt erstattet av datafeene. I motsetning til vanlige gode feer, som lar folk få tre ønsker oppfylt, så har datafeene en hjemmeside der hvem som helst kan kjøpe oppfyllelse på et hvilket som helst ønske. Hva kan vel gå galt …?

Helt magisk – Lesenivå 1
Av Elaine Vickers
De tre jentene Grace, Jada og Malia finner hver for seg en mystisk skattkiste på biblioteket og fyller den med sine egne små skatter. Men vil de lykkes i å forvandle skattene til det de alle tre egentlig leter etter: ekte vennskap?

Finner til besvær – Lesenivå 2
Av Tera Lynn Childs
Lily har en hemmelighet – hun er halvt havfrue! Ulykkelig kjærlighet kan være tøft nok for en vanlig tenåringsjente, men når en i tillegg er havfrue er det enda verre.
I en tidevannsbølge av dramatikk og misforståelser får hun erfare at veien til «lykkelig alle sine dager» aldri blir så enkel som en hadde trodd …

Vil du hoppe over neste pakke, logg inn på . Avbestillingsfrist: 22. juli 2021.
Dersom du nettopp har fått Prøvepakken kan den første ordinære pakken din være en annen enn den vi viser her. Logg inn på Mine sider for å se hvilken pakke som blir din neste pakke. Det samme gjelder dersom du har valgt liten pakke (uten bok) eller medium pakke (uten ting).