PENNY & FRIENDS

RIDEFERIE

DU FÅR:

• Penny & Friends-magasinet: Selv om skolen tar en pause, tar ikke ridningen fri!
• Toalettveske: Praktisk liten toalettveske, fin til sommerens eventyr og reiser. Mål: 20 x 12 x 9 cm.
• 2 armbånd: Et søtt armbåndssett til deg!

Du får en av bøkene:

Måneskinnsrytterne – Stormhingsten – Lesenivå 1
Av Linda Chapman
Har du det som trengs for å bli en mesterrytter?
Amara er overlykkelig for at Kalini skal begynne på Stall Måneskinn. Samtidig er det litt vanskelig, for Amara kan ikke fortelle Kalini om elementhestene, og hun vil jo ikke ha hemmeligheter for sin beste venn. Dessuten skaper stormer problemer i området rundt stallen – stormer som virker unaturlige, kanskje til og med magiske …

Circus Maximus – Kappløp på liv og død – Lesenivå 2
Av Annelise Gray
Tolv år gamle Dido drømmer om å bli den første kvinnelige kusken ved Circus Maximus. Hun håper at hun skal få trene og kjøre med den ville og temperamentsfulle hesten Porcellus. Men jenter får ikke lov til å delta i kappkjøringskonkurranser, så Dido må nøye seg med å hjelpe faren, som trener lagets hester. Men en dag skjer det noe fryktelig … Hvordan vil det gå med hennes drøm om å delta i løp på Circus Maximus nå? Og kommer hun noensinne til å få se sin elskede Porcellus igjen?
Bli med på en spennende reise tilbake i tiden, til Romerriket og hestekappløpene på den legendariske arenaen Circus Maximus!

Friends-bok!
Til deg som har samlet alle bøkene i Penny & Friends lesenivå 2:

Den opptrekkbare kråka
Av Catherine Fisher
Den opptrekkbare kråka lå på siden. Det ene øyet stirret rett på henne …
Seren er på vei mot et nytt liv med en ny familie, da hun står og venter på togstasjonen en sen kveld. Der kommer det en fremmed bort til henne og gir henne en pakke innpakket i avispapir. Men hva inneholder egentlig pakken? Og hva er det som foregår i hennes nye hjem, der folk er redde for å snakke om Familien og alle virker så triste, selv om det snart er jul?
Uten annen hjelp enn en snakkende kråke, en magisk snøkule og sitt eget mot, legger Seren ut på en farlig reise for å gjeninnføre lykken.

Vil du hoppe over neste pakke, logg inn på . Avbestillingsfrist: 1. juni 2023.
Dersom du nettopp har fått Prøvepakken kan den første ordinære pakken din være en annen enn den vi viser her. Det samme gjelder dersom du har valgt liten pakke (uten bok) eller medium pakke (uten ting).