PENNY & FRIENDS

PONNI!

Innholdet i denne pakken er litt annerledes enn det som var planlagt. Grunnen til det er kraftige forsinkelser forårsaket av grunnstøtingen i Suezkanalen. Det som opprinnelig skulle vært med, kommer i en senere pakke.

DU FÅR:

• Penny & Friends-magasinet: Ponni-tid! Alt du trenger å vite om disse søte, små krabatene!
• Veske: Den hestligste veska i byen! På stranden, i stallen eller til hva du vil.
• Overraskelse: Superhemmelig ekstrating til deg!
• Faktabok: Ponnier og andre små hester vi elsker: Ponnier er det beste som finnes! Men hvilken rase er egentlig mest lik deg og passer best til dine interesser? I denne boken kan du altså finne ut hvilken ponnirase som passer best for deg!

Du får en av bøkene:

Fram i tølt – Lesenivå 1
Av Cecilia Wedmark
Det er ikke lett å bli tvunget til å flytte til et annet land. Hvordan skal det for eksempel gå med Pegasus – den vakre villponnien hun måtte reise fra? Hver eneste dag er en kamp mot savn og bekymringer – helt til islandshesten Tryggur dukker opp …

Den trettende hesten – Lesenivå 2
Av Amanda Willis
Kristys familie har ikke flust med penger, så det er ikke snakk om at Kristy kan få ta ridetimer. Men så får hun jobb i en privatstall, og der faller hun pladask for den store kaldblodshesten Cassius, som er blind på det ene øyet. Den store utfordringen blir en kvadriljekonkurranse. Går det an å ri kvadrilje på en halvblind hest?