PENNY & FRIENDS

PONNI

DU FÅR:

• Penny & Friends-magasinet: Er du klar for noe lite, søtt og helt uimotståelig?!
• Fidget-orm: Bøy, bygg og vri som du vil med denne fidget-ormen!
• Slap wrap-refleks: Praktisk, CE-godkjent refleks med hestemotiv.
2 popcorn-beger: Popp popcorn med stil!

Du får en av bøkene:

Prinsesse med hestedilla – Lesenivå 1
Av Diana Kimpton
En kongelig stall full av flotte hester. Høres fantastisk ut, ikke sant? Men i prinsesse Ellies liv er det flere vinketimer enn ridetimer. Livet er så trist – helt til det kommer en ny hestepasser som lar henne hjelpe til i stallen. Men hvem er den mystiske jenta som smyger seg rundt blant hestene? Har hun noe med forsvinningen til ponnien Sundance å gjøre?

Spøkelsesrittet – Lesenivå 2
Av Sofia Wallin
Ella tilbringer høstferien hos mormoren sin, langt ute i ødemarka. Det eneste som finnes i nærheten er skog og hav, samt en nabogård med to søsken og noen vakre fullblodshester. Men hvorfor er hestene så urolige? Og hvorfor liker ikke mormoren menneskene på gården? Har det noen sammenheng med hesten og jenta som forsvant en gang for lenge siden?

Friends-bok!
Til deg som har samlet alle bøkene i Penny & Friends lesenivå 2:

Tvillinger
Av Sonya Mukherjee
Hailey og Clara har bodd i den samme lille byen hele livet, og der er det ikke lenger noen som reagerer på at de er siamesiske tvillinger og sammenvokst i ryggen. Men eksamen nærmer seg, og det er på tide å begynne å tenke på framtiden. Clara vil helst bli boende i nærheten av det trygge hjemmet deres og studere astronomi, mens Hailey vil ut i verden og se hva den har å by på. Men hvordan kan en frigjøre sine egne tanker og drømmer fra sin søsters når en bokstavelig talt er vokst opp sammen?