GIRL:IT

PÅSKE!

• GIRL:IT-magasinet: Påske! Påsken står for døra, og med den begynner våren endelig for alvor! Å male egg er gøy, og vi viser deg morsomme og annerledes metoder. Og så tyder vi drømmer og ser på andre høytider jorda rundt som vi gjerne skulle feiret. God påske!
• Vindusstickers: Søte påskeklistremerker til å pynte vinduet med!
• Fotoprops: Bildene blir morsommere med 4 søte fotoprops.
• Overraskelse: Superhemmelig påskepresang til deg!

Du får en av bøkene:
En drage i sekken – Lesenivå Start
Av Moa Mansén
– Jeg ønsker …., sier Siri lavt for seg selv. Men er det noen vits i å ønske seg noe hun aldri kan få?
Plutselig hører hun noe – et plopp, rett bak henne. Og deretter et dunk. Hun snur seg, blunker, og så er den der. En drage!
Siri elsker dyr mer enn noe annet. Tenk å få ha sitt eget kjæledyr! Men mamma sier nei til å ha noe dyr hjemme, for broren til Siri er kjempeallergisk. En dag da Siri leser en gammel eventyrbok, ønsker hun seg noe, og det er da dragen dukker opp. Har hun virkelig ønsket fram en drage  …?

Level Up – Sistemann ut – Lesenivå 1
Av Tom Nicoll
Flo og Max er fanget i et dataspill der alle er ute etter dem. For å komme seg tilbake til den virkelige verdenen, må de nå neste nivå!
I et dataspill der alle deltakerne må sørge for seg selv, må Flo og Max være på vakt. Når gamle venner dukker opp, er det umulig å vite hvem de kan stole på. Tiden renner ut, og den trygge sonen krymper raskt … Klarer laget å samarbeide slik at de slår systemet, eller er det GAME OVER?

Uretusjert – Lesenivå 2
Av Anna Mainwaring
Tulippa er kjent for sine sminke­videoer, og da hun blir utfordret til å være med i en overlevelseskonkurranse på TV takker hun ja for å komme vekk fra sin sprø mamma, som synes at hele livet deres kan vises på sosiale medier.
Alle forventer at Tulippa skal mislykkes, men kan hun bevise for verden, og for Harvey, den pene, nye gutten på skolen, at hun er mer enn bare et søtt ansikt som kan mye om sminke?
Kommer Tulippa til å klare seg uten sminke og sosiale medier i hele ti dager? Bli med på en reality-opplevelse helt utenom det vanlige!

Vil du hoppe over neste pakke, logg inn på . Avbestillingsfrist: 23. mars 2023.
Dersom du nettopp har fått Prøvepakken kan den første ordinære pakken din være en annen enn den vi viser her. Det samme gjelder dersom du har valgt liten pakke (uten bok) eller medium pakke (uten ting).