GIRL:IT

PÅSKE

DU FÅR:

• GIRL:IT-magasinet: PÅSKE! Når påsken kommer, er det vår! Har du begynt å kjenne litt herlige vårfornemmelser? Nå når sola titter fram, får vi lyst til å ta vårrengjøring, ikke sant? Du får smarte tips til å rydde rommet ditt, i klesskapet ditt og i mobilen. Og du får morsomme påskenøtter: Hvem eller hva gjemmer seg i påskeeggene?
• Søt metalleske: Søt eske å ha til pynt eller ha små hemmeligheter i. Hvilken eske får du?
• Hårstrikk: Hold håret på plass med lekre hårstrikk!

Du får en av bøkene:
Lottie Liptons eventyr – Kairokattens forbannelse – Lesenivå Start
Av Dan Metcalf
Velkommen til British Museum – der det skjer merkelige ting. Heldigvis er Lottie Lipton der for å løse mysteriene! Først forsvinner den verdifulle Kairokatten fra utstillingsmonteren sin, og så er det noen som bryter seg inn på museet …
Kan Lottie og vennene hennes knekke kodene og løse gåtene før det er for sent?

Pst, denne boken inneholder to forskjellige historier!

Amelias redning – Lesenivå 1
Av Becky Citra
Amelias verden raste sammen da foreldrene hennes flyttet fra hverandre og hun måtte legge sitt gamle liv bak seg. Så da Duke og Gabriella flytter inn i kjelleren med alle dyrene sine, føler Amelia at det endelig skjer noe morsomt igjen. Men det er ikke så lett å gjemme masse dyr, så ingen – spesielt ikke moren – skal oppdage dem.
Amelia er uansett villig til å gjøre hva som helst for å få beholde sin nye familie. Hva som helst.

Den opptrekkbare kråka – Lesenivå 2
Av Catherine Fisher
Den opptrekkbare kråka lå på siden. Det ene øyet stirret rett på henne …
Seren er på vei mot et nytt liv med en ny familie, da hun står og venter på togstasjonen en sen kveld. Der kommer det en fremmed bort til henne og gir henne en pakke innpakket i avispapir. Men hva inneholder egentlig pakken? Og hva er det som foregår i hennes nye hjem, der folk er redde for å snakke om Familien og alle virker så triste, selv om det snart er jul?
Uten annen hjelp enn en snakkende kråke, en magisk snøkule og sitt eget mot, legger Seren ut på en farlig reise for å gjeninnføre lykken.