PENNY & FRIENDS

PÅSKE

DU FÅR:

• Penny & Friends-magasinet: Påsken er her! Det blir alt fra påskenovelle og påskenøtter til tips om hvordan man blir klimasmart og passer på stallsakene sine.
• Ansiktsbørste: Kjempefin børste til dyret ditt eller deg selv.
• Lommespeil: Dette er garantert påskens søteste speil!

Du får en av bøkene:

Vennskap på prøve – Lesenivå 1
Av Jane Ayres
Leo kan nesten ikke tro det – han har vunnet en konkurranse! Premien er riktignok en time i westernridning, noe som kanskje er litt sært, men likevel!
Snart oppdager Leo at westernridning faktisk er kjempegøy. Hvis bare søsteren og bestekameraten hans også kunne innse det, og slutte å erte ham!
En dag skjer det en ulykke, og da kommer Leos westernkunnskaper jammen godt med!

Verdens beste hestepasser – Lesenivå 2
Av Martina Eberhard
Da Anna bodde i Uppsala, var hun og bestevenninnen Linda helt vanlige rideskolejenter. Anna hadde sin yndlingshest Sesam og Linda sin gamle traver, Mackan.
Men nå har Anna flyttet til en liten gård i Skåne, der hun har blitt kjent med Vibeke, som virkelig kan alt om hester, og ikke nok med det – Anna har fått sitt livs sjanse som Vibekes private hestepasser.
Så blir det endelig juleferie, og Linda kommer på besøk. De to bestevenninnene finner ut at de fremdeles har mye til felles, men også at de har utviklet seg i to helt forskjellige retninger …