GIRL:IT

NYTT ÅR

DU FÅR:
GIRL:IT-magasinet: Nytt år, nye muligheter! Velkommen 2021! Lær deg alt du trenger å vite om ROBLOX – stor spesial! Kan du finne ut hvilken kjendis som har hvilket nyttårsforsett? Tips til hvordan du farger håret uten å skade det og mini-test: Hvilken sjokoladesort er du?
Scrunchie i fløyel: Fin scrunichie i fløyel til håret – eller som armbånd!
Notatbok: Fin notatbok i filt for viktige ting, med søtt dovendyr på coveret!

Du får en av bøkene:

Lottie Liptons eventyr – Lesenivå Start
Av Dan Metcalf
Lottie bor på et av verdens mest kjente museer – British Museum. Der blir hun stadig innblandet i nye mysterier. Kan du hjelpe Lottie med å løse gåtene?

I denne boken får du to historier om Lottie og British Museum, sammen med gåter og oppgaver som du og barnet ditt kan løse sammen. Dette er boken for alle nybegynnerdetektiver.

Alexia og regnbuefamilien – Lesenivå 1
Av Linda Skugge
Alexia og bestevenninnen Ella skal på teaterleir! Men når leiren ikke er fullt så fantastisk som Alexia og Ella hadde håpet, hva skal de da gjøre? Svaret er enkelt: Geriljateater!

En frittstående oppfølger til Linda Skugges Ella og YouTube-panikken, nominert til svenske Barnradions bokpris 2018. Skrevet spesielt for GIRL:IT!

Hemmeligheter og symaskiner – Lesenivå 2
Av Katy Cannon
Grace hadde en plan for dette skoleåret − få hovedrollen i skoleoppsetningen og stå i rampelyset. Å lære å sy inngikk ikke i den planen. Men etter å ha fått vite en stor familiehemmelighet trenger familien hennes virkelig å bli lappet sammen, og det er opp til Grace å gjøre det.