GIRL:IT

NUSSELIG!

• GIRL:IT-magasinet: Nusselig! Koselige og søte dyr i overflod – finnes det noe bedre?! Men hvilken kjæledyrtype er du? Test deg selv! Og hva slags kjæledyr har egentlig kjendisene?! DIY – morsomme og enkle ting med dyretema. Dessuten oppskrift på en kjempegod sommerkake! Og den kan du jo dekorere med de fine kakedekorasjonene du får i denne pakken.
Mobilholder: Kul astronaut holder på mobilen. Høyde: 8,7 cm.
• Kakepynt: Fine dekorasjoner til sommerkaken.
• Overraskelse: Hemmelig sommerpresang!

Du får en av bøkene:
Evies magiske armbånd – Enhjørningen – Lesenivå Start
Av Jessica Ennis-Hill
Evie har flyttet til et nytt sted og må begynne på en ny skole. Men tenk om hun ikke får noen venner der? Heldigvis sender bestemor Iris en presang som Evie får akkurat da hun virkelig trenger en oppmuntring. Det er et fint armbånd! Men det er noe rart med armbåndet … det virker som om det er magisk!

Level Up – Klosser og piksler – Lesenivå 1
Av Tom Nicoll
De er fanget i et videospill der alle er ute etter dem … Hvis Flo og Max noensinne skal kunne vende tilbake til den virkelige verden, må de LEVLE!
Flo og Max sitter fast i et av de kjedeligste spillene Flo vet om. Men Max elsker det! Han er overbevist om at de vil kunne dra hjem igjen dersom de bygger den perfekte byen. Hvis Flo skal bevise at han tar feil, må hun samarbeide med noen veldig utrolige personer …

Nancy Parkers spøkelsesmysterium – Lesenivå 2
Av Julia Lee
Jeg sitter på sengen i det nye rommet mitt. Det er midt på natten, og jeg har ikke hatt blund på øynene. Jeg har øynene og ørene på stilker, klar for å oppdage nok en MERKELIG HENDELSE. Det har ikke skjedd noe ennå, men jeg mistenker at det kommer til å gjøre det.
Nancy Parker synes hun har kjempeflaks da hun finner en perfekt jobb i et gammelt hus ved sjøen. Men spøkelsesaktige lyder får Nancy til å tørke støvet av detektivhatten sin.
Hvilke skremmende hemmeligheter kommer etterforskningen hennes til å avsløre? Hvem (eller hva) er det egentlig som lager de mystiske knirkene og dunkene som bare Nancy hører? Er det noen (eller noe) som vil ha dem ut av huset? Og hva slags farer lurer i den mørke, fuktige kjelleren …?


Vil du hoppe over neste pakke, logg inn på . Avbestillingsfrist: 20. juli 2023.
Dersom du nettopp har fått Prøvepakken kan den første ordinære pakken din være en annen enn den vi viser her. Det samme gjelder dersom du har valgt liten pakke (uten bok) eller medium pakke (uten ting).