GIRL:IT

MOVE:IT

DU FÅR:

• GIRL:IT-magasinet: MOVE:IT! På tide å bevege på seg, men hvem er du når det gjelder sport? Lagspilleren eller solospilleren? Og hvilke idretter egner egentlig kjendisene seg for? Vi sjekker også idretter der jenter har gått i bresjen. Men husk at sport – som alt annet – skal være morsomt. Pass på at du ikke presser deg og stiller for høye krav til deg selv.
• Kosedyr: Skjelldyr! Samle alle! I denne pakken får du det utrydnings­truede skjelldyret.
• Svettebånd: Kult bånd å ha på når du trener.

Du får en av bøkene:
Evies magiske armbånd – Det store hageslaget – Lesenivå Start
Av Jessica Ennis-Hill
Tenk om du hadde et magisk armbånd som gjorde at du kunne trylle fram hva som helst?
Da Evie finner noen rampete feer i nabohagen, skjønner hun at det er på tide å begi seg ut på et nytt, magisk eventyr!

Alexia og regnbuefamilien – Lesenivå 1
Av Linda Skugge
Alexia har alt en kan ønske seg. Verdens beste mamma, bestevenninnen Ella og teaterleiren de skal på. Men hun har ingen far. Hun tenker ofte på ham. Vet han i det hele tatt at hun eksisterer? Hun kan bare ikke si noe til moren, for da ville hun kanskje synes at Alexia var utakknemlig.
Men teaterleiren blir ikke er så fantastisk som Alexia og Ella hadde håpet på, så hva skal de da gjøre? Svaret er enkelt: Geriljateater!
En frittstående oppfølger til Linda Skugges Ella og YouTube-panikken, med en ny hovedperson og nye sprø påfunn.

Nancy Parkers spøkelsesmysterium – Lesenivå 2
Av Julia Lee
Jeg sitter på sengen i det nye rommet mitt. Det er midt på natten, og jeg har ikke hatt blund på øynene. Jeg har øynene og ørene på stilker, klar for å oppdage nok en MERKELIG HENDELSE. Det har ikke skjedd noe ennå, men jeg mistenker at det kommer til å gjøre det.
Nancy Parker synes hun har kjempeflaks da hun finner en perfekt jobb i et gammelt hus ved sjøen. Men spøkelsesaktige lyder får Nancy til å tørke støvet av detektivhatten sin.
Hvilke skremmende hemmeligheter kommer etterforskningen hennes til å avsløre? Hvem (eller hva) er det egentlig som lager de mystiske knirkene og dunkene som bare Nancy hører? Er det noen (eller noe) som vil ha dem ut av huset? Og hva slags farer lurer i den mørke, fuktige kjelleren …?