GIRL:IT

MAKS KOS!

• GIRL:IT-magasinet: Maks kos! En kan kose seg på så mange måter, men det viktigste er at du tar vare på deg selv. Så lær deg å slappe av og stresse ned ved hjelp av enkle øvelser. Men ikke glem vennene dine, så klart! Du kan jo for eksempel lage fredagskos og invitere på pizza? Les også om koselige kontoer å følge.
• Sykkelsetetrekk: Med dette søte trekket slipper du regn og fukt på sykkelsetet!
• Hårstrikk: Rosa strikk med kaninører holder håret på plass.
• Overraskelse: Koselig overraskelse til deg!

Du får en av bøkene:
Mysteriet med det hemmelige klubbhuset – Lesenivå Start
Av Erika McGann
Cass og bestevennene hennes, Lex og Nicholas, er Bubble Street-gjengen! De etterforsker forbrytelser, løser mysterier og er med på spennende eventyr. De har til og med et eget, hemmelig klubbhus!
Gjengen finner seg raskt til rette i klubbhuset og begynner å planlegge sitt neste eventyr, men plutselig oppdager de at noen bruker klubbhuset når de ikke er der! Ting flytter på seg, kaker forsvinner og døra står åpen når de kommer dit. Hvem er det som bruker klubbhuset deres?
Bli med Cass og gjengen når de etterforsker mysteriet med klubbhuset!

Superhemmelige superspioner – Mysteriet med øyet som ser alt – Lesenivå 1
Av Max Mason
Maddie er vant til å bli oversett: av foreldrene sine (som forsvant), av vennene sine (som ikke engang eksisterer …) og til og med av dommerne på vitenskapsmessen (som synes at hun har «så mye … potensial»). Så da en mystisk mann som kalles Ververen inviterer henne med i et hemmelig selskap, blir Maddie veldig overrasket. De superhemmelige super­spionene viser seg å være Illuminati – verdens mest hemmelige organisasjon. Men det som er enda mer sjokkerende, er at Illuminati består av barn! Sammen må de beskytte menneskeheten mot alle som truer den og sørge for at jorden fortsetter å snurre. En enkel sak, vel?
Bli med inn i en verden av superhemmelige superspioner og alle deres saker, hemmelige koder og fantastiske eventyr!

Drømmen om sangsvanene – Lesenivå 2
Av Lucy Christopher
En grå og kald vintermorgen blir pappa lagt inn på sykehuset. Det er der jeg treffer Harry, en gutt med rødt hår og store, oppvakte øyne. Fra et vindu studerer vi en svane på den islagte innsjøen utenfor. Hun prøver å fly, men hun er tydeligvis skadet. Kanskje … Hvis vi hjelper henne, kan kanskje alt annet begynne å ordne seg. Kanskje vi da vil få se sola igjen.
En magisk spennende historie om kjærlighet, svaner og familie.

Vil du hoppe over neste pakke, logg inn på . Avbestillingsfrist: 1. mars 2023.
Dersom du nettopp har fått Prøvepakken kan den første ordinære pakken din være en annen enn den vi viser her. Det samme gjelder dersom du har valgt liten pakke (uten bok) eller medium pakke (uten ting).