GIRL:IT

LIFE AT THE BEACH

På grunn av forsinkelser av vareleveranser forårsaket av grunnstøtingen i Suezkanalen, er i innholdet i denne pakken dessverre blitt endret litt. Som kompensasjon sender vi med en EKSTRA overraskelse.


DU FÅR:

GIRL:IT-magasinet: Endelig sommer og tid for stranden! Ta den morsomme testen vår: Hvilken gjenstand må du absolutt ikke glemme å ta med til stranden? Vi tipser også om hva du kan finne på utendørs; alt fra telting til hva du skal gjøre hvis du går deg vill. Hvordan kan en øve på å føle takknemlighet? Det viser vi deg. Dessuten får du et stort sommerhoroskop, og mesterkokken Tove viser deg sommerens beste bakverk!
Isbitform: Lag dine egne isbiter i form av en ananas! Denne gule silikonformen er det lett å få isbitene ut av.
Vanntett lommebok: OBS! Dette produktet erstattes av en overraskelse.
Overraskelse!
• EKSTRA overraskelse!

Du en av bøkene:

En drage i sekken – Lesenivå Start
Av Moa Mansén
Siri elsker dyr mer enn alt annet. Tenk å få ha sitt eget kjæledyr! Men Teo, Siris bror, er kjempe­allergisk, og mamma sier nei til å ha dyr hjemme. Da Siri leser en gammel eventyrbok, ønsker hun seg noe. Og det er da dragen dukker opp. Har hun ønsket fram en drage …?

Level Up – Den store kampen – Lesenivå 1
Av Tom Nicoll
Vennene Flo og Max fortsetter sin reise gjennom dataspillenes verdener! Denne gangen har de havnet i et spill der de må samle sammen et lag for å vinne hele turneringen. Kommer Flo og Max til å lykkes, eller blir det Game Over?

Tvillinger – Lesenivå 2
Av Sonya Mukherjee
Hailey og Clara har bodd i den samme lille byen hele livet. Der er det ikke lenger noen som reagerer på at de er siamesiske tvillinger og sammenvokst i ryggen. Men det er på tide å begynne å tenke på framtiden. Men hvordan kan en frigjøre sine egne tanker og drømmer fra sin søsters når en bokstavelig talt er vokst opp sammen?