GIRL:IT

NESTE PAKKE: LET’S MOVE!

DU FÅR:

GIRL:IT-magasinet: Let´s move! Våren står for døra, og vi vil ut og nyte den! I det neste GIRL:IT-magasinet blir det masse aktivitet! Vi oppmuntrer og motiverer deg til å komme i gang, vi sjekker kjendiser som driver med idrett og ser på forskjellige rekorder i dyrenes verden. Og selvfølgelig får du tips til musikk som øker motivasjonen. Full fart framover, med andre ord!
Minispill: Utfordre en venn med bordtennis i miniformat!
• Pannebånd: Varmer når du trener ute.
• Overraskelse: En liten ekstrating til deg!

Du får en av bøkene:
Evies magiske armbånd – Det store hageslaget – Lesenivå Start
Av Jessica Ennis-Hill
Tenk om du hadde et magisk armbånd som gjorde at du kunne trylle fram hva som helst! Da Evie finner noen rampete feer i nabohagen, skjønner hun at det er på tide å begi seg ut på et nytt, magisk eventyr!

Level Up! – Sistemann ut – Lesenivå 1
Av Tom Nicoll
Flo og Max er fanget i et dataspill der alle er ute etter dem. For å komme seg tilbake til den virkelige verdenen, må de nå neste nivå! I et dataspill der alle deltakerne må sørge for seg selv, må Flo og Max være på vakt. Når gamle venner dukker opp, er det umulig å vite hvem de kan stole på. Tiden renner ut, og den trygge sonen krymper raskt … Klarer laget å samarbeide slik at de slår systemet, eller er det GAME OVER?

Tørst – Lesenivå 2
Av Lizzie Wilcock
Av og til må du gå deg vill for å finne deg selv.
Karanda trenger ingen … mener hun selv. På vei til sitt sekstende fosterhjem krasjer bilen hun sitter i. Plutselig er hun alene i villmarka. Det eneste hun har med seg er en ryggsekk, en flaske vann og et gammelt bilde av en mor som hun ikke har sett på mange år. Nå har hun sjansen til å flykte fra sitt gamle liv! Det er bare ett problem … en liten gutt som heter Solomon.

Vil du hoppe over neste pakke, logg inn på . Avbestillingsfrist: 6. mai 2024.

Dersom du nettopp har fått Prøvepakken kan den første ordinære pakken din være en annen enn den vi viser her. Det samme gjelder dersom du har valgt liten pakke (uten bok) eller medium pakke (uten ting).