GIRL:IT

LET IT SNOW!

DU FÅR:

GIRL:IT-magasinet: Let it snow! Finnes det noe koseligere enn når snøen daler ned? Vi forteller hvordan det er på Nordpolen og tipser om herlige ting som holder deg varm i vinter. Du får også oppskrift på spiselige snøballer og kan lese om hvordan dyrene har det om vinteren. Det og mye mer får du i det fantastiske snømagasinet vårt!
Tubehals i fleece: Koselig og varm fleece når kulden kommer.
• Snap-on-armbånd: Fint armbånd med isbjørn til deg!
• Overraskelse: En overraskelse er en overraskelse!

Du får en av bøkene:
Prinsesse Vetalt og de forsvunne prinsene – Lesenivå Start
Av Babette Cole
Dette eventyret har alt: Prinsesser, illeluktende troll, en smart kjempe, en listig heks, hundrevis av frosker og padder og – selvfølgelig – prinsesse Vetalt! Hun er ikke som andre prinsesser, hun kjører motorsykkel og lever lykkelig som ugift. Nå arrangerer hun forlovelsesfest på slottet for tre venninner. Men hvor blir det av prinsene?

Level Up – Den store kampen – Lesenivå 1
Av Tom Nicoll
Flo og Max er fanget i et dataspill der alle er ute etter dem … For å komme seg tilbake til den virkelige verdenen, må de nå neste nivå!

Flo og Max har havnet i et spill der noen merkelige skapninger slåss på storslagne arenaer. Konkurransen skal til å begynne, og kompisene må bruke all sin fantasi for å ha den minste sjanse til å vinne … Vil Flo og Max bli mestere, eller er det GAME OVER?

Emmy levler – Lesenivå 2
Av Helen Harvey
Emmy er en stjerne i gaming og spiller som en fryktløs ildfigur med lavaklør og en ildsprutende munn. Spillvideoen hennes gir henne plutselig tusenvis av fans som vil se henne beseire dronning Komposta. Livet på skolen er ikke like lett, for dronning Slem, Vanessa, har bestemt seg for at Emmy er rar. Rar fordi hun har elendig håndskrift, gamle klær og ingen far. Emma har allerede beseiret dronning Komposta. Nå må hun levle og beseire dronning Slem en gang for alle.

Vil du hoppe over neste pakke, logg inn på . Avbestillingsfrist: 16. november 2023.
Dersom du nettopp har fått Prøvepakken kan den første ordinære pakken din være en annen enn den vi viser her. Det samme gjelder dersom du har valgt liten pakke (uten bok) eller medium pakke (uten ting).