GIRL:IT

LAZY DAYS

• GIRL:IT-magasinet: Lazy days! Late, solfylte dager – akkurat slik skal sommeren være. Men i tilfelle det begynner å bli liiitt kjedelig, tipser vi om 50 ting en kan gjøre i sommerferien! Litt ekstra hjernetrim til stranden får du også, pluss masse morsomme fakta om havet. Så nyt fridagene dine, og hvis du blir for varm så viser vi deg hvordan du lager din egen is.
Solbriller: Beskytt øynene med kule solbriller!
• Stoffveske: Den fineste veska til stranden!
• Overraskelse: En liten sommerpresang til deg!

Du får en av bøkene:
Monstervakten Nelly – Lesenivå Start
Av Kes Gray
Nelly er ikke redd for monstre. Hun sitter faktisk barnevakt for dem!
Har du noensinne prøvd å lære en gund, en hund med seks bein, å sitte? Eller laget pannekaker med en oransje Squurm? Hver gang Nelly ringer på døra hos en monsterfamilie venter nye utfordringer. Følg med på de sprø barnevaktoppdragene hennes!

Alexia og regnbuefamilien – Lesenivå 1
Av Linda Skugge
Alexia har alt en kan ønske seg. Verdens beste mamma, bestevenninnen Ella og teaterleiren de skal på. Men hun har ingen far. Hun tenker ofte på ham. Vet han i det hele tatt at hun eksisterer? Hun kan bare ikke si noe til moren, for da ville hun kanskje synes at Alexia var utakknemlig.
Men teaterleiren blir ikke så fantastisk som Alexia og Ella hadde håpet på, så hva skal de da gjøre? Svaret er enkelt: Geriljateater!

De mystiske lysglimtene – Lesenivå 2
Av Ann Coburn
Ellies lillebror Danny forsvinner sporløst. Den eneste som kan finne ham er Ellie. Men hvordan? Noen lysglimt på et fjell fører både Ellie og Danny på en magisk reise til en annen verden.

Vil du hoppe over neste pakke, logg inn på . Avbestillingsfrist: 28. juni 2023.