GIRL:IT

KUL JUL

DU FÅR:
GIRL:IT-magasinet: Endelig jul! Et fullstappet magasin til en laaang juleferie! Les alt om megastjernen Zara Larsson og morsomme julekort fra kjendiser i hele verden, og ikke minst: Test deg selv – hvilken julekarakter er du? Og som alltid, fine posters å samle på.
Pepperkakeform: Enhjørningform til fargerike pepperkaker! Glem pepperkakemenn og -damer, sats heller på enhjørningpepperkaker med fargesprakende glasur!
Julesett: Julegavelapper, julekort, stickers og juletrepynt – kort sagt, alt du trenger til julen!

Du får en av bøkene:

Prinsesse Vetalt og datafeene – Lesenivå Start
Av Babette Cole
Prinsesse Vetalt er tilbake! I Eventyrland begynner gode féer og gudmødre å miste jobbene sine – de er blitt erstattet av datafeene, som lar hvem som helst kjøpe oppfyllelse på et hvilket som helst ønske. Bli med på et nytt, morsomt og ellevilt eventyr i Eventyrland!

Amelias redning – Lesenivå 1
Av Becky Citra
Amelias verden raste sammen da foreldrene hennes flyttet fra hverandre, og hun måtte legge sitt gamle liv bak seg. Men så flytter Duke og Gabriella inn i kjelleren med alle dyrene sine! Men det er ikke så lett å gjemme så mange dyr, så ingen – spesielt ikke moren – skal oppdage dem …

Danse i snøen – Lesenivå 2
Av Jean Little
Mina ble funnet forlatt da hun var tre år. Hun har ingenting. Ingen foreldre, ingen fødselsattest, ingen bilder fra da hun var liten. Hun har flyttet fra det ene fosterhjemmet til det andre. Men så dukker plutselig Jessica Hart opp og tar henne med inn i en ny og ukjent verden. Kommer Mina endelig til å finne en ordentlig familie?