PENNY & FRIENDS

KNEGG

DU FÅR:

• Penny & Friends-magasinet: Hester er ikke bare søte, de er veldig morsomme også! Det kommer du snart til å merke!
• Strikket nøkkelring: Søt, liten, grønn krabat til nøklene dine.
• Dørskilt: Morsomt dørskilt med trykk på begge sider.
Kortstokk: En hestlig kortstokk til deg!

Du får en av bøkene:

En venn i stallen – Lesenivå 1
Av Malin Eriksson
En egen ponni? Lina kan nesten ikke tro at det er sant. Nå vil kanskje Ellen og Myra endelig bli vennene hennes … Men å eie en ponni viser seg å være vanskeligere enn hun hadde trodd. Simba har sterk vilje og Lina må kjempe for å mestre ham. Dessuten vil faren at hun skal være med på rideskolens stevne. Hvordan skal det gå?!

Westerndrømmer – Lesenivå 2
Av Kiersi Burkhart & Amber Keyser
Ella gleder seg til sommeren på ranchen. Hun skal vise at hun er den beste på hesteryggen. Altså, å ri – kan det være så vanskelig, da? Men hesten Figure Eight vil overhodet ikke lystre henne. Hvordan skal de da vinne westernkonkurransen? Den eneste som kan hjelpe henne er Jordan – jenta som ikke vil snakke med noen. Heldigvis gir ikke Ella opp så lett!

Friends-bok!
Til deg som har samlet alle bøkene i Penny & Friends lesenivå 2:

De forlatte
Av Carlie Sorosiak
Av og til må du gå deg vill for å finne deg selv.
Helt siden søsteren, Grace, rømte midt på natta uten å si ha det engang, har Linny vært interessert i mennesker som forsvinner. Sebastian kan fortelle alt om hvor mange galakser som finnes eller hvor mye plutonium veier, men han vet ikke hvem hans biologiske far er. Selv om de aldri har møttes før, har Linny og Sebastian noe til felles. De er begge besatt av den berømte forfatteren Álvaro Herrera, som forsvant sporløst for tre år siden, men som plutselig har dukket opp igjen. Jo mer Linny og Sebastian finner ut om mysteriet med Álvaro, jo nærmere kommer de svar – på mer enn ett mysterium.