PENNY & FRIENDS

KJÆRLIGHET

DU FÅR:

• Penny & Friends-magasinet: Love is in the air! Du kan være sikker på at hver side i magasinet er full av kjærlighet! Og dessuten kan du lese om sommerens Penny & Friends-rideleir!
• Dekorasjonskonfetti: Hjerter og hestesko i ulike farger å dekorere med! 60 stk.
Ridevanter: Herlige ridevanter med grep på innsiden.
Overraskelse: Penny og Stallkatten røper ingenting!

Du får en av bøkene:

Måneskinnsrytterne – Ildhesten – Lesenivå 1
Av Linda Chapman
Har du det som trengs for å bli en mesterrytter?
Da Amara begynner å hjelpe til på rideskolen, føler hun straks en dragning mot Ember, en vakker, svart ponni som ser ut til å kunne lese tankene hennes. Men hun forstår ikke hvor spesiell Ember faktisk er før han en dag avslører sin sanne natur for henne …
Ember er i fare, for nattrytterne fra nabostallen vil stjele de magiske kreftene hans. Han trenger Amaras hjelp, men kommer hun til å klare å overvinne frykten og bli Embers mesterrytter før det er for sent?

Hva er det med Kalle? – Lesenivå 2
Av Anna Sellberg
Kalle er den styggeste ponnien Elsa har sett. Han er vanskelig å ri og har alltid ørene bakover. Allikevel sier hun ja til å bli stelleren hans. Det er jo ingen andre som vil. Men snart merker Elsa at det er noe helt spesielt med Kalle. Hva har skjedd med ham før han kom til rideskolen? Elsa begynner å lete i fortiden hans.

Friends-bok!
Til deg som har samlet alle bøkene i Penny & Friends lesenivå 2:

Fløyelsreven
Av Catherine Fisher
Etter å ha reddet Tomos fra trolldom, nyter foreldreløse Seren sin første sommer på Plas-y-Fran. Men da høsten kommer, bringer den med seg en mystisk guvernante som tydeligvis har til hensikt å skille Tomos fra familien sin og Seren. Farlige skapninger lurer i huset, og Seren frykter det verste og ber den opptrekkbare kråka om hjelp. Kan han rekke fram i tide, og kommer Tomos til å klare å unnslippe de lumske skapningene som vil fange ham?