GIRL:IT

KEEP IT COOL

• GIRL:IT-magasinet: KEEP IT COOL! Det kan bli veldig varmt om sommeren, så det kan være godt å føle seg litt «cool». Vi har funnet fram iskalde ting, kalde drikker og morsomme fakta om vanndyr! Du får dessuten tips til hvordan du selv kan våge å være så kul som du vil samt en morsom test med festlige spørsmål du og vennene dine kan stille hverandre og bli enda bedre kjent!
• Caps: Kul caps for solfylte dager!
• Metallsugerør: Et smart sugerør i metall med vannmelon på, til sommerens kalde drikker!
• Overraskelse: En liten, hemmelig overraskelse ligger også i pakken.

Du får en av bøkene:
En drage i sekken – Lesenivå Start
Av Moa Mansén
– Jeg ønsker …., sier Siri lavt for seg selv.
Men er det noen vits i å ønske seg noe hun aldri kan få? Plutselig hører hun noe – et plopp, rett bak henne. Og deretter et dunk. Hun snur seg, blunker, og så er den der. En drage!
Siri elsker dyr mer enn noe annet. Tenk å få ha sitt eget kjæledyr! Men mamma sier nei til å ha noe dyr hjemme, for broren til Siri er kjempeallergisk. En dag da Siri leser en gammel eventyrbok, ønsker hun seg noe, og det er da dragen dukker opp. Har hun virkelig ønsket fram en drage …?

En evig sommerdag – Lesenivå 1
Av Dorian Cirrone
Tenk om du fikk sjansen til å leve i en evig sommer! Ville du gjort det da?
På sin siste sommerferiedag finner Haleigh en eske med mystiske malesaker i ryggsekken sin. Hun maler et bilde med dem, og dagen etter våkner hun opp … til samme dag som i går? Malesakene hun har funnet er magiske! Nå har hun muligheten til å forbli i sommeren for alltid. Men Haleigh oppdager snart at det har sin pris å bli på samme sted for alltid.

Hvem er verdig? – Lesenivå 2
Av Donna Cooner
Alle på Lindens skole er besatt av Verdig. Det er en ny app som legger ut bilder av par og spør: Er hun verdig?
Forhold går i stykker mens stemmene og de ekle kommentarene renner inn.
I begynnelsen er Linden opptatt med andre ting – som den søte gutten Alex Rivera, og skrivingen sin. Men snart blir hun også interessert i Verdig. Hvem er det som publiserer bildene? Hvem er det som stemmer? Og hva kommer til å skje når lyskasterne plutselig rettes mot … Linden?