GIRL:IT

NESTE PAKKE: JUL

DU FÅR:
GIRL:IT-magasinet: JUL! Det er noen uker igjen, men det er på høy tid å skrive julens ønskeliste. Test deg selv; hvilken ønskeliste­type er du? Vi tipser også om gaver til foreldre, venner og søsken samt tips til kjempefin juletrepynt. Dessuten har vi tatt en titt på hvordan kjendisene feirer jul. God jul!
Kosedyr: Zetekfrosk. Samle alle! I denne pakken får du den utrydningstruede gylne zetekfrosken.
2 overraskelser: Julegaver vi ikke røper hva er! Du får to stykker!

Du får en av bøkene:

Evies magiske armbånd – Hundevalpen – Lesenivå Start
Av Jessica Ennis-Hill
Hva ville du gjort hvis du hadde et magisk armbånd som gjorde leker levende?
Evie har fått et nytt armbånd av bestemoren sin, og denne gangen blir et kosedyr til en lys levende hund! Hvordan skal Evie og vennene hennes løse dette eventyret?
Ønsketreet – Lesenivå 1
Av Katherine Applegate
Trær er ikke så flinke til å spøke, men de kan virkelig fortelle historier …
Rød er et veldig gammelt tre og har sett det meste. Inntil en ny familie flytter dit. Det er ikke alle som ønsker den nye familien velkommen, og Røds erfaring som ønsketre blir plutselig viktigere enn noensinne.
Folk sier at trær ikke kan snakke, men kanskje trenger de bare å bli lyttet til? Så sett deg ned og lytt til Røds historie.
De mystiske lysglimtene – Lesenivå 2
Av Ann Coburn
Ellies lillebror Danny forsvinner sporløst. Den eneste som kan finne ham er Ellie. Men hvordan? Noen lysglimt på et fjell fører både Ellie og Danny på en magisk reise til en annen verden.
Vil du hoppe over neste pakke, logg inn på . Avbestillingsfrist: 21. november 2021.
Dersom du nettopp har fått Prøvepakken kan den første ordinære pakken din være en annen enn den vi viser her. Logg inn på Mine sider for å se hvilken pakke som blir din neste pakke. Det samme gjelder dersom du har valgt liten pakke (uten bok) eller medium pakke (uten ting).