PENNY & FRIENDS

JUL!

DU FÅR:

• Penny & Friends-magasinet: Nå er det snart jul, det er sikkert og visst. I tillegg til smarte tips til hvordan du får det julekoselig i stallen, kommer du til å få vite hvilken juletype du er og hva som kreves for å kunne kjøre hest og slede.
• Pepperkakeform: Vi begynner vel å bli litt lei av stjerner og nisser, ikke sant? De beste pepperkakene er selvfølgelig formet som hester!
• Julesett: Stort julesett med klistremerker, gavelapper, julekort og juletrepynt. Kort sagt alt du trenger for å få en hestlig jul. Nå pynter vi!

Du får en av bøkene:

Drømmehesten – Lesenivå 1
Av Amanda Wills
Et snodig hus høyt oppe på en klippe ved sjøen. Og en enda snodigere tante. Som tror på magi … Hvordan skal Ella holde ut en hel uke her? Om natten har hun merkelige drømmer om en ponni. For det er vel bare drømmer? Eller …?

En ekte venn – Lesenivå 2
Av Kiersi Burkhart & Amber J. Keyser
I denne boken får du både hester og dataspill – en perfekt kombo!

Paley gleder seg overhodet ikke til å tilbringe sommeren på en hesteranch. Hun forsvinner heller inn i dataspillet sitt. I virkeligheten er alt så vanskelig. Da de oppdager noe merkelig i nærheten av ranchen settes Paleys mot på prøve. Og virkeligheten blir minst like spennende som spillet hennes!