GIRL:IT

IN THE MOOD

• GIRL:IT-magasinet: IN THE MOOD! Høsten er vel den mest perfekte årstiden til å kose seg og slappe av! Inviter noen på en kosekveld! Bak, lag noe og se en herlig film sammen! Og dere kan for eksempel prate om det med å lyve, og hva løgner kan føre til. Vi tar opp temaet og gir deg tips!
• Kosedyr: Fjellgorilla! Samle alle! I denne pakken får du den utrydningstruede fjellgorillaen.
• Hårklemme: Praktisk og fin gullfarget hårklemme i metall.
• Overraskelse: Noe ekstra til deg! Hva det er, får du vite når du får pakken,

Du får en av bøkene:
Prinsesse Vetalt – og datafeene – Lesenivå Start
Av Babette Cole
Prinsesse Vetalt er tilbake! I Eventyrland mister gode feer og gudmødre jobbene sine – de er blitt erstattet av datafeene. I motsetning til vanlige gode feer, som lar folk få tre ønsker oppfylt, så har datafeene en hjemmeside der hvem som helst kan kjøpe oppfyllelse på et hvilket som helst ønske.
Hva kan vel gå galt …?

Level Up! – Den store kampen – Lesenivå 1
Av Tom Nicoll
Flo og Max er fanget i et dataspill der alle er ute etter dem … For å komme seg tilbake til den virkelige verdenen, må de nå neste nivå!
Flo og Max har havnet i et spill der noen merkelige skapninger slåss på storslagne arenaer. Konkurransen skal til å begynne, og kompisene må bruke all sin fantasi for å ha den minste sjanse til å vinne …
Vil Flo og Max bli mestere, eller er det GAME OVER?

Aldri noensinne – Lesenivå 2
Av Tom Ellen & Lucy Ivison
Skoleturen til de franske Alpene blir ikke helt som planlagt. Matilda, som kalles Dansemus, har kranglet med venninnene sine, og Jack har ikke peiling på hvordan han skal prate med jenter. Men da en fransk popstjerne – som ligner veldig på Jack – kommer til skistedet, begynner skibakkene å bli litt mer interessante …

Vil du hoppe over neste pakke, logg inn på . Avbestillingsfrist: 8. september 2022.

Dersom du nettopp har fått Prøvepakken kan den første ordinære pakken din være en annen enn den vi viser her. Logg inn på Mine sider for å se hvilken pakke som blir din neste pakke. Det samme gjelder dersom du har valgt liten pakke (uten bok) eller medium pakke (uten ting).