PENNY & FRIENDS

HØYSOMMER

X = OBS! Innholdet i denne pakken blir litt annerledes enn planlagt. Grunnen er kraftige forsinkelser forårsaket av grunnstøtingen i Suezkanalen. Vesken som skulle ha vært med, kommer i en senere pakke. Som kompensasjon sender vi med en ekstra overraskelse i denne pakken.

DU FÅR:

• Penny & Friends-magasinet: I nye magasinet fokuserer vi på å nyte sommeren og ri ut i naturen. Vi tipser om den beste nistematen og hvordan en kan kombinere trening med rideturer. Gå ikke glipp av det!
• Veske: OBS! Dette produktet blir erstattet av en overraskelse.
• Vannflaske: Praktisk, sammenleggbar vannflaske.
• Overraskelse: Superhemmelig ekstrating til deg!
• EKSTRA OVERRASKELSE!

Du får en av bøkene:

Penny & Stallkatten redder julen – Lesenivå 1
Av Moa Mansén
Stallkattens ønskeliste til julaften er borte. En rosa puddel flytter inn. Katt-a-strofe! Verste jul noensinne! Enda verre blir det når et par mystiske typer dukker opp. Stallen er i fare! Nå er det opp til Penny og Stallkatten å redde vennene!

Hva er det med Kalle? – Lesenivå 2
Av Anna Sellberg
Kalle er den styggeste ponnien Elsa har sett. Han er vanskelig å ri og har alltid ørene bakover. Allikevel sier hun ja til å bli stelleren hans. Det er jo ingen andre som vil. Men snart merker Elsa at det er noe helt spesielt med Kalle. Hva har skjedd med ham før han kom til rideskolen? Elsa begynner å lete i fortiden hans.