PENNY & FRIENDS

NESTE PAKKE: HØYSOMMER

DU FÅR:

• Penny & Friends-magasinet: I nye magasinet fokuserer vi på å nyte sommeren og ri ut i naturen. Vi tipser om den beste nistematen og hvordan en kan kombinere trening med rideturer. Gå ikke glipp av det!
• Veske: Den hestligste veska i byen! Og på stranden, i stallen eller til hva du vil.
• Vannflaske: Praktisk, sammenleggbar vannflaske.
• Overraskelse: Superhemmelig ekstrating til deg!

Du får en av bøkene:

Penny & Stallkatten redder julen – Lesenivå 1
Av Moa Mansén
Stallkattens ønskeliste til julaften er borte. En rosa puddel flytter inn. Katt-a-strofe! Verste jul noensinne! Enda verre blir det når et par mystiske typer dukker opp. Stallen er i fare! Nå er det opp til Penny og Stallkatten å redde vennene!

Hva er det med Kalle? – Lesenivå 2
Av Anna Sellberg
Kalle er den styggeste ponnien Elsa har sett. Han er vanskelig å ri og har alltid ørene bakover. Allikevel sier hun ja til å bli stelleren hans. Det er jo ingen andre som vil. Men snart merker Elsa at det er noe helt spesielt med Kalle. Hva har skjedd med ham før han kom til rideskolen? Elsa begynner å lete i fortiden hans.

Vil du hoppe over neste pakke, logg inn på . Avbestillingsfrist: 23. juni 2021.
Dersom du nettopp har fått Prøvepakken kan den første ordinære pakken din være en annen enn den vi viser her. Logg inn på Min side for å se hvilken pakke som blir din neste pakke. Det samme gjelder dersom du har valgt liten pakke (uten bok) eller medium pakke (uten ting).