PENNY & FRIENDS

NESTE PAKKE: HØSTKOS

DU FÅR:

• Penny & Friends-magasinet: Kakao, en sofa og – så klart – Penny-magasinet. Er ikke høsten koselig, vel?
• 3D-bokmerke: Kult bokmerke med 3D-effekt.
• Tubehals i fleece: Varm, koselig og hestlig!
• Posteralbum: Mange søte posters till deg! Du får 13 posters!

Du får en av bøkene:

Rideleiren – Megan og Mischief – Lesenivå 1
Av Kelly McKain
Tenk at jeg er på rideleir! Endelig!

Jeg gleder meg til å hilse på ponnien jeg skal ri, men jeg er litt nervøs også … Jeg har bedt om å få en som er rask og sprek. Her er det ingen som kjenner meg, så jeg skal være en ny jente. Jeg skal være Modige Megan! Jeg er klar!
Bli med Megan på en ukes rideleir på Stall Solsiden! Klarer hun å mestre rampete Mischief eller kommer Modige Megan til å bli Motløse Megan?

Hester i skumringen – Lesenivå 2
Av Emma Raven
Salma og foreldrene hennes har nettopp flyttet. Igjen. Denne gangen har de havnet langt inne i skogen. Naboene er litt merkelige, men de er spennende og de har noen vakre hester. Salma blir spesielt fascinert av den kullsvarte hesten Luce, som naboene nettopp har kjøpt. Alt ligger an til at Salma skal trives i det nye hjemmet sitt, men så begynner det å skje uforklarlige ting i huset. Er det noe ute i skogen som forårsaker det? Eller det Luces skyld?

Friends-bok!
Til deg som har samlet alle bøkene i Penny & Friends lesenivå 2:

Hemmeligheter og symaskiner
Av Katy Cannon
Grace hadde en plan for dette skoleåret − få hovedrollen i skoleoppsetningen og stå i rampelyset. Å lære å sy inngikk ikke i den planen. Men etter å ha fått vite en stor familiehemmelighet trenger familien hennes virkelig å bli lappet sammen, og det er opp til Grace å gjøre det.
Og hvorfor føles det så veldig viktig å bevise overfor den nye gutten, Connor, at hun virkelig har forandret seg?

Vil du hoppe over neste pakke, logg inn på . Avbestillingsfrist: 27. september 2023.
Dersom du nettopp har fått Prøvepakken kan den første ordinære pakken din være en annen enn den vi viser her. Det samme gjelder dersom du har valgt liten pakke (uten bok) eller medium pakke (uten ting).